banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Teknopark'a ödül

Samsun Teknopark, "En İyi Gelişme Gösteren Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) Kategorisi"nde üçüncü olarak büyük başarıya imza attı.

banner269

Samsun Teknopark'a ödül

Samsun Teknopark, "En İyi Gelişme Gösteren Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) Kategorisi"nde üçüncü olarak büyük başarıya imza attı.

08 Mayıs 2018 Salı 14:08
Samsun Teknopark'a ödül

Samsun Teknopark, başkentteki zirvede "En İyi Gelişme Gösteren Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) Kategorisi"nde üçüncü olarak büyük başarı gösterdi.
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca düzenlenen 6. TGB Zirvesi’nde Samsun Teknopark, sergilemiş olduğu performansla söz konusu kategoride üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. Ankara'da düzenlenen zirvede, Samsun Teknopark adına ödülü Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Samsun Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak aldı. 

"BU ÖDÜL BİR BAŞLANGIÇ" 

Rektör Prof. Dr. Bilgiç, ödül töreni sonrasında Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak ve Teknopark uzmanlarını tebrik etti. Bilgiç, bu ödülün başlangıç olduğunu belirterek, "Bu güzel ödül için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 

"BU ÖDÜL BİZLERİ TEŞVİK EDECEK"

Samsun Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak ise Teknopark uzmanlarını kutlayarak, "Çalışmalarımızın karşılığında bu ödülü almayı hak ettik. Gelecek yıl daha iyi olmak hedefiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu ödül bizi daha çok çalışmak için teşvik etti. Hep birlikte daha başarılı olacağız" açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 08.05.2018 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.