banner388

Samsun Teknopark'a önemli ziyaret

Samsun Valisi Osman Kaymak ve OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Teknopark'a ziyarette bulundular."

Samsun Teknopark'a önemli ziyaret

Samsun Valisi Osman Kaymak ve OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Teknopark'a ziyarette bulundular."

05 Mayıs 2018 Cumartesi 21:08
Samsun Teknopark'a önemli ziyaret

Samsun Haber-Samsun Teknopark'a ziyaret gerçekleştiren Samsun Valisi Osman Kaymak ve OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, kurum yetkilileri tarafından bilgilendirildi.

Vali Kaymak, Rektör Bilgiç ve yanındaki kişiler Smartroom Ön Kuluçka Merkezi, Samsun Teknopark Kuluçka Merkezi ve AR-GE firmalarından Agrobigen, Nibiru, Kartem, Özgür Bilişim, Karal Görsellik, Tindie Game, Barsoft, Prodev, Relen Mühendislik, Tekşen Bilişim, Earth Telekomünikasyon ve Bulut AR-GE’yi gezdiler.

Smartroom Ön Kuluçka Merkezi girişimci öğrencileri ile sohbet eden Vali Kaymak, öğrencilere başarılar diledi. Ardından Smartroom Ön Kuluçka Merkezi'nde faaliyetlerini sürdüren Akademik Ziraat Peyzaj firmasının yürüttüğü projeleri inceledi.

Ardından AR-GE firmalarını ziyaret eden heyet, Samsun Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak'ın Teknopark'ı anlatan sunumunu dinledi.


TEKNOPARK ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Teknopark'ın ülke ekonomisine büyük katkılar sunacağını belirterek, "Burada gerçekleştirilen ve de gerçekleştirilmesi düşünülen projeler beni çok memnun etti. Samsun Teknopark’ın; Samsun’un sanayisi, teknolojisi ile ülke ekonomisine katkısının yüksek olacağını düşünüyorum. Samsun Teknopark’tan son derece memnun kaldım. Başarılarınızın devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Vali Osman Kaymak'a; Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kuran, OMÜ Vakfı Başkanı ve Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halil Kütük, Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İdari ve Mali İşler Müdürü Harun Demirer ve Samsun Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak ziyarette eşlik ettiler.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.