banner388

Samsun Tabip Odası’nda seçim zamanı

Samsun Tabip Odası’nda 29 Nisan tarihinde yapılacak seçimlerle ilgili Samsun Çağdaş Hekim Gurubu açıklama yaptı.

Samsun Tabip Odası’nda seçim zamanı

Samsun Tabip Odası’nda 29 Nisan tarihinde yapılacak seçimlerle ilgili Samsun Çağdaş Hekim Gurubu açıklama yaptı.

09 Nisan 2018 Pazartesi 15:47
Samsun Tabip Odası’nda seçim zamanı

Samsun haber - Samsun Tabip Odası 29 Nisan Pazar günü sandık başına gidiyor. Samsun Çağdaş Hekim Gurubu seçimlerle ilgili basın açıklaması yaptı. 

"TEKRAR KARŞINIZDAYIZ"


Samsun Çağdaş Hekim Gurubu tarafından yapılan açıklamada, “Bizler, Samsun Çağdaş Hekim Gurubu olarak 2016 yılında yapılan Samsun Tabip Odası seçimlerinden bu yana oda yönetiminde yer alan bir anlayış olarak tekrar karşınızdayız. Meslek onurumuz ve Türkiye sağlık ortamı için bugüne kadar elimizden geldiğince, hak,hukuk ve etik ilkeler doğrultusunda vicdanımızın bizlere yüklediği sorumlulukla görevimizi yapmaya gayret ettik. Bugün Samsun kamuoyunda ve meslektaşlarımızda oluşturduğumuz izlenimden anlıyoruz ki bu gayretlerimiz boşa gitmemiştir.Emeği, katkısı olan tüm arkadaşlarıma minnet duygularımla huzurunuzda teşekkür ediyorum” denildi.


Çağdaş Hekim Gurubu’nun aday olduğu belirtilirken, “Gelecekle ilgili daha pek çok proje ve düşüncemiz var ve bunları gerçekleştirmek için 29 Nisan günü yapılacak olan Samsun Tabip Odası seçimlerinde Çağdaş Hekim Gurubu olarak yönetime ve diğer kurullara adaylarımızla talip olduğumuzu buradan ilan ediyoruz. Tüm meslektaşlarımızı; her türlü güçten bağımsız, hekimlerin hakkını, hukukunu, mesleki ve etik değerleri savunan, iyi hekimliği savunan, demokratik ve katılımcı hekimliği savunan, akademik özgürlüğü savunan, halkın sağlık hakkını bu bağlamda doğru sağlık politikalarını savunan Çağdaş Hekim Gurubu adaylarını desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerine ye verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.