banner388

Samsun spor yapıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş. vatandaşlara ücretsiz olarak aerobik, fitness ve step hizmeti veriyor.

Samsun spor yapıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş. vatandaşlara ücretsiz olarak aerobik, fitness ve step hizmeti veriyor.

02 Haziran 2017 Cuma 12:59
Samsun spor yapıyor

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş. bünyesinde bulunan eğitmenler Deniz Kızı Kafe yanında haftanın dört günü 21:30-22:30 saatlerinde aerobik, fitness ve step hizmeti veriyor.

Geçen yıl yapılan faaliyetlerde vatandaşların ilgi göstermesi üzerine Spor Yapan İnsan Sağlıklıdır sloganıyla bu senede tekrar başladı. Aerobik-fitness hocası Calibe Soran’ın öncülüğünde Ramazan’dan sonrada hafta içi her gün saat 18:30 ile 19:30 arasında yapılacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm A.Ş. Genel Müdürü Musa İlkay Güler yaptığı açıklamada, “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın spor konusundaki hassasiyeti neticesinde Deniz Kızı Kafe yanında bulunan spor alanında ücretsiz olarak spor aktiviteleri düzenleme kararı aldık. Etkinliklerimiz kapsamında vatandaşlarımıza ücretsiz olarak aerobik, fitness ve step yapma imkanı sağlayacağız. Yaz boyu devam edecek olan etkinliklerimize tüm halkımızın katılmasını umut ediyoruz” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.