banner388

Samsun şehrine kadın gözüyle bakılıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, şehre kadın gözüyle bakılmasının öneminden bahsetti.

Samsun şehrine kadın gözüyle bakılıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, şehre kadın gözüyle bakılmasının öneminden bahsetti.

21 Eylül 2017 Perşembe 13:38
Samsun şehrine kadın gözüyle bakılıyor

Samsun’da Başarılı Kadınlar Rol Model Toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşmacı olarak yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, kadın girişimci adaylarıyla burada sohbetler etti. Albayrak deneyimlerini paylaştı. ''Çünkü kadın bakış açısı çok farklı''

''Çünkü kadın bakış açısı çok farklı''

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’ın ‘’kent estetiğine kadın gözüyle bakalım’’ talimatını değerlendiren Zennube Albayrak, “Çünkü kadın bakış açısı çok farklı. Onun için de şehrime kadın gözüyle bakarak, kent estetiğini şekillendirmeye ve güzelleştirmeye çalışıyorum. Şu an şehrimizde büyükşehir belediyesi olarak çiçeğe, ağaçlandırmaya, estetiğe büyük önem veriliyor. Binaları boyuyoruz. Mesela konutlara gidip saksı hediye ediyoruz. Çünkü kente bayan gözüyle bakıyorum.

Süslemeye meraklı olduğumuz için şehrimizi de süslemeye çalışıyoruz. Bundan da büyük keyif alıyorum. Mesela bir bayan sokağa tükürmez, kağıt peçeteyi yere atmaz, araçtan yere bir şey atmaz. Erkeği de kadını da büyüten, eğiten yetiştiren kadındır. O nedenle herkes kadını rol model alıyor. Bunu geliştirirsek daha başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapalaoglu 2017-09-21 15:53:09

SÜSLEDİM AMA KIYDILAR, KIYDIRDILAR,Atakumda bina bahçelerini belediyeye ait yerlere güller ağaçlar ektim,insanlar fotoğraf çektiriyordu,işyerleri söktü maslar koydu,beld.yeler yargıyı gösterdi verdik ve 2011 de yarıtay yıkım kararı verdi ve hala duruyor 2015 de yan bahçede 25 yıl önce diktiklermide söküyorlardı aradık iki bld zabıtaları izledi taaki masalar koyuldu bişey demeden gittiler,sanki ciyerlerimi söküyorlardı içim acıdı canım yandı,çok emek verdim yıllarca,şikayete binaen kaymakam sn.Bakoğlu ve bld.çevre md.lüğü yazı tebliğ etti yargıya verin,kazandık ne oldu,100 lerce insan 02 lere kadar ellerde kadeher fasıllar bizse çaresiz yargıya kurumlara güvenimiz kalmadıki, ses 1 km den duyuluyor inanmayan Denizevleri 214 sok insin sahile evlerin heryeri kapalı 40 derece yinede ses içeride,telore edenere haklarımızı haram edip ilahi adalete verdik tecelli eder zaman aşımı yok, er veya geç