banner388

Samsun Şehidini Uğurladı

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Kavuz, memleketi Samsun’un Çarşamba ilçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun Şehidini Uğurladı

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Kavuz, memleketi Samsun’un Çarşamba ilçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

23 Aralık 2016 Cuma 14:47
Samsun Şehidini Uğurladı

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin El Bab kentinde şehit olan Samsunlu Uzman Çavuş Hasan Kavuz için memleketi Samsun’un Çarşamba ilçesinde cenaze namazı kılındı.
,
Cenaze töreninde şehidin annesi Safiye, babası Ertan ve kardeşleri Umut ve Ayşe Kavuz ayakta durmakta zorluk çekti. Şehit Hasan Kavuz’un cenazesi, vatandaşların tekbirleri arasında Rıdvanpaşa Camiinde Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrasında cuma namazına müteakip Kumtepe Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi. 
Şehit Kavuz’un 10 ay önce uzman çavuş olduğu ve 6 gün önce hain terör saldırısının yapıldığı ve 13 askerin şehit edildiği Kayseri 1. Komando Tugayında görevli olduğu belirtildi.

Şehidin cenaze namazına şehit yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, belediye başkanları, mülki-idari amirler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 25.12.2016 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.