banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun şehidini uğurladı

Afrin'de şehit düşen Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın bugün memleketi Çarşamba'da son yolcuğuna uğurlandı.

banner269

Samsun şehidini uğurladı

Afrin'de şehit düşen Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın bugün memleketi Çarşamba'da son yolcuğuna uğurlandı.

11 Şubat 2018 Pazar 17:54
Samsun şehidini uğurladı

Afrin'den düzenlenen Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın bugün son yolculuğuna uğurlandı. Akalın'ın babası en acı gününde oğlunun tabutunu sırtladı.

Havayolu ile sabah saatlerinde Samsun'a getirilen Burak Akalın için önce İlkadım ilçesindeki evinin önünde helallik alındı. Daha sonra ise Çarşamba'nın Epçeli Mahallesi ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Akalın, toprağa verildi.

Evin tek erkek çocuğu olan 28 yaşındaki şehit Burak Akalın'ın bir kız kardeşi bulunuyordu. Binlerce kişinin katıldığı törende kamuflaj giyen kız çocuğun ve şehidin tabutunu okşayarak çiçek bırakan kız çocuğu dikkat çekti.

BAKAN DEMİRCAN DA TÖRENDE YER ALDI

Şehidin cenazesine; Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Hasan Basri Kurt, MHP Grup Başkan Vekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, askeri ve mülki erkan, ilçe belediye başkanları, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. 

Son Güncelleme: 11.02.2018 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-02-11 19:45:28

Allah şehadetini makbul kılsın,şehit cenazeleriyle mutlu olanların ocaklarını söndürsün.

Avatar
Serra 2018-02-11 20:14:08

Tv dizileri kadar şehitlerimize önem veriliyormu acaba şehitlerimizin ailelerine Allahtan büyük sabır diliyorum onlar sayesinde bu ülkede huzurla uyuyoruz