banner388

Samsun şehidini karşıladı

Bölücü terör örgütü teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Jandarma Samet Tokur'un (25) cenazesi memleketi Samsun’a getirildi.

Samsun şehidini karşıladı

Bölücü terör örgütü teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Jandarma Samet Tokur'un (25) cenazesi memleketi Samsun’a getirildi.

27 Mart 2018 Salı 20:08
Samsun şehidini karşıladı

Samsun Haber - PKK mensubu teröristlerle Hatay’ın Amanos Dağlarında çıkan çatışma sonucu şehit olan Uzman Jandarma Samet Tokur'un cenazesi Samsun Çarşamba Havaalanı'na getirildi. Adana'dan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait askeri uçakla Samsun'a getirilen şehit Tokur, havaalanında askeri törenle karşılandı. Protokol ve yakınları tarafından karşılanan şehit Tokur'un cenazesi, askerler tarafından taşınarak cenaze aracına konuldu.
EŞİ ANKARA’DA ACI HABERİ ALDI

Sabahatttin ve Nazmiye Tokur'un çocukları olan şehit Tokur, Salıpazarı ilçesi nüfusuna kayıtlı. Sabahattin ve Nazmiye Tokur'un en büyük çocukları olan Samet Tokur, evliydi. Şehidin Ankara'da bulunan eşi Melike Tokur ve İstanbul'da bulunan anne-babasının bu akşam Samsun'a gelmesi bekleniyor.

YARIN DEFNEDİLİCEK

Şehidin cenazesini havaalanında Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, kurum müdürleri, askeri erkan ve şehidin yakınları karşıladı.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur'un cenazesi, yarın Salıpazarı Fatih Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kalfalı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Anahtar Kelimeler:
şehitSamsunCenaze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.