banner388

Samsun seferberlik emrine hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seferberlik ile ilgili sözlerine Samsun'un Çarşamba ilçesinden cevap geldi.

Samsun seferberlik emrine hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seferberlik ile ilgili sözlerine Samsun'un Çarşamba ilçesinden cevap geldi.

25 Şubat 2018 Pazar 10:31
Samsun seferberlik emrine hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seferberlik ile ilgili sözleri üzerine, Samsun'un Çarşamba ilçesinden 80'lik çınarlar askerlik için hazır olduklarını belirttiler.

Çarşamba ilçesinde marangozluk yapan 83 yaşındaki Ali Akbulut ve arkadaşları Fikri Konaçoğlu ile Ahmet Efil, çağrılmaları durumunda askere gitmeye hazır olduklarını söylediler.

Ali Akbulut, Amerika'nın Türkiye sınırlarında işi olmadığını belirterek, "Allah Mehmetçiğin yardımcısı olsun. Ne işi var Amerika'nın orada. Askerde kademeciydim. Silahlar bozulsa yapardım. Bana ihtiyaç olsa giderim. Bu vaziyette mevziye giderim. Hiç olmazsa bir PKK'lı öldürürüm. Niye gitmeyeceğim, toprağımızı kurtarıyoruz" dedi.


 
Askerde topçu olduğunu belirten 82 yaşındaki Fikri Konaçoğlu, "Allah askerlerimize zeval vermesin. Ben askerde topçuydum, iyi nişancıydım. Beni bugün çağırsınlar, topumun başına gider aynı nişancılığımı yaparım. Cenab-ı Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Türkiye olmazsa adam bir taraftan giriyor, bir taraftan çıkıyor. Amerika puşt devlet. Allah Amerika'ya fırsat vermesin" ifadelerini kullandı. 

Askerlik için her zaman hazır olduğunu ifade eden 83 yaşındaki Ahmet Efil ise, "Beni şu anda istese hemen giderim. Hiç ileri geri yok. Ben hazırım. Hemen giderim" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2018 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalçın 2018-02-25 12:15:05

Tam bir şov..

Avatar
Murat 2018-02-26 10:16:30

dayılar siz sobanın başında oturun ne işiniz var.
buyarsız orda bah.