banner388

Samsun sahiline ceset vurdu!

Samsun sahilinde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

Samsun sahiline ceset vurdu!

Samsun sahilinde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

24 Ağustos 2018 Cuma 00:02
Samsun sahiline ceset vurdu!
Samsun Haber-Samsun'un Çarşamba sahilinde kimliği belirsiz erkek cesedi karayı vurdu. 
 
Olayla ilgili edinilen bilgilere göre Samsun'un Çarşamba ilçesi Yalı Mahallesi Costal mevkisinde meydana geldi. Denize serinlemek için giren vatandaşlar sahile vurmuş yüzüstü yatar halde ceset buldu. Vatandaşlar durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri Karadeniz içinde sahile vurmuş ve çürümeye başlayıp beyazlamış ceset ile karşılaştı. Cesedi inceleyen ekipleri, boynunda zincire takılı haç olduğunu belirledi. Ceset denizden çıkartılarak otopsi için Adli Tıp Şubesine gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Kaynak: İHA
Son Güncelleme: 24.08.2018 17:29
Anahtar Kelimeler:
SamsunSahilCeset
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abidin 2018-08-24 02:49:42

Akıntı ile ya rusyadan yada gürcüstandan gelmiştir ,cürümeye başlamış ise en az üç haftalıktır ,tuzlu su cesedi uzun süre korur .