banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun sahili yok ediliyor

CHP Doğa ve İnsan Haklarından sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Tarık Özkan, 5 Haziran Dünya Çevre günü çerçevesinde önemli açıklamalarda bulundu.

banner269

Samsun sahili yok ediliyor

CHP Doğa ve İnsan Haklarından sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Tarık Özkan, 5 Haziran Dünya Çevre günü çerçevesinde önemli açıklamalarda bulundu.

05 Haziran 2017 Pazartesi 12:57
Samsun sahili yok ediliyor

Samsun Haber - CHP Samsun Doğa ve İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tarık Özkan, 5 Haziran Dünya Çevre günü ile ilgili yaptığı açıklamasında Samsun'un doğasının tahrip edildiğini belirterek, "Samsun artık denizinden yararlanılan değil, denizi ancak seyredilebilen bir kent" dedi.


SAHİL YOK EDİLİYOR

Özkan, Samsun'un doğasının tahrip edildiğini belirterek "Samsun Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, kıyı kenar çizgisini ve tüm hukuk kurallarını hiçe saymak suretiyle ve devlet imkanıyla, Samsun’un doğası ve özellikle sahili tahrip edildi ve edilmeye de devam ediliyor. Samsun bir deniz kenti ama, sahil şeridi, taşlarla doldurulmak suretiyle, doğal güzelliğin ortadan kalktığı gibi, Samsun artık denizinden yararlanılan değil, denizi ancak seyredilebilen bir kent olma durumunda" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 05.06.2017 18:31
Anahtar Kelimeler:
SamsunTarık Özkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2017-06-05 19:19:37

Samsunda yasamıyorsun galiba......neanlatıyon sen.....gelde sahil gör..ya da yapılan bir tane bina yada benzeri bişey söle

Avatar
Zehra 2017-06-06 09:06:58

Samsun sahili yok edilmiyo gelişi güzel denize girilebilecek yerler kısıtlanıyo ki bunun yanı sıra denize girmeye uygun alanlar hala plaj olarak yoğun taşep görüyo. Kaldı ki uygun(!) olarak bilinen plajlarda bile her sene kaç kişi boğularak ölüyo bi dönüp bakın. Karadeniz sahili nihayetinde akdeniz sahili gibi olmasını bekleyemezsiniz. Ayrıca 5, 6 sene öncesins kadar sahili bozuk çamurlu yollardan daracık kıyı şeridinden oldukça kötüydü. Biraz daha objektif yaklaşın lütfen.