banner388

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde neler oluyor?

Samsun, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yaşanan skandal bir iddiayla sarsıldı.

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde neler oluyor?

Samsun, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yaşanan skandal bir iddiayla sarsıldı.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 12:04
Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde neler oluyor?

Samsun haber - Samsun Ruh ve Sinir Hastalıları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenilen epilepsi hastası 39 yaşındaki Mevlüt Şentürk geçtiğimiz gün kafasının yarılması endeniyle Gazi Devlet hastanesine kaldırılarak beyin ameliyatı oldu. Şentürk'ün kafasının hastanede nasıl yardıldığı veya ne olduğu bilinmezkez savcılık duruma el attı.

Hedef Halk Gazetesi'nden Zekeriya Fırat'ın haberine göre, Ruh ve Sinir Hastalıları Hastanesi'nden kafası yarılan Mevlüt Şentürk'ün ablası Filiz Şentürk'e "Kardeşiniz Sara krizi geçirdi düştü" denildi. Kamera kayıtlarını görmek isteyen ablaya görüntüler gösterilmeyince Filiz Şentürk polis giderek suç duyurusunda bulundu. Şentürk kardeşinin dayak yediğinden şüphelendiğini ve "Kamera kayıtlarını göstermediler. Düştüğü odayı göstermediler, neyi saklıyorlar" dedi. 

Abla Filiz Şentürk, "Şentürk, "Kardeşim sara hastası ancak, kriz geçirme anı geldiğinde bunu ifade edebiliyor. Ben kaç kez yaşadım. Ayrıca sağ kolunda ağrı vardı ve MR çektirmiştik. Ama şimdi sol kulak, sol kafatasında çatlak var, ayrıca sol kolunda ezilmeler var.  Yani tek bir yanında hasar yok. Taburcu olmasını beklerken, böyle bir olay yaşadık. Asla peşini bırakmayacağım. 5 saat ameliyatta kaldı. Beyninde ödem oluştu. Kardeşimde kalıcı hasarlar kalabilir. Kamera kayıtlarını göstermediler. Bana yataktan düştü diyen de var, kriz geçirdi diyende. Koridorda düştü diyen var, odada düştüğünü söyleyenler var. Neyi saklıyorlar" dedi.


Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi  Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Hüseyin Yalçın Büyükkarabacak yaptığı açıklamada ise darp iddiasının asılsız olduğunu söyleyerek "Koridorda kriz geçirdi ve kafasını betona vurdu, beyin kanaması geçirdi" dedi. 

Son Güncelleme: 11.05.2017 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 2019-04-10 17:20:12

Bende tokat ruh ve sinirde yattım orası gayet iyiydi hastalar için her türlü imkan vardı televizyon 4 öğün yemek resim dersleri duş berber sigara saatleri hiç bağırma yok

Avatar
emin karagüzel 2017-05-08 16:10:56

hastaneyi kınıyorum düşene vurmak çok günahtır, Allah adamı çarpar.

Avatar
Engin D 2017-05-09 02:44:29

Yatış diye yatan hastalar sabah kahvaltıya cıkarıldığında akşam yemeğine kadar malesef odaları kitliyorlar bunu lütfen samsun haber araştırsın. Olay ruh sinir hastalıklar hastanesinde gerçekleşiyor. Aynı şekilde bir elektrik şok geçirdiğimde bilinşiz uyanmısız ve saldırmısım heryere daha sonra odaya getirildiğimde bir güzel dayak yedim males bu olay banim başımada geldi ozaman benim doktorum mehmet Ç. idi ama olay yerinden uzaklaşıp yatağa getirildiğin orada adam bitanesi bana yumruk ve tekme defalar ca sallamıştı az cok hatırlıyorum ama uyutmamışlardı ve sandalyenin üzerinde beni bekletmişlerdi uyana kadar anlatmamın sebibi hem oadalar da yatırmıyorlar hemde dayak olayı var malesef