banner388

Samsun plakalı tır Ankara'da kaza yaptı: 1 ölü

Ankara'da freni boşalan Samsun plakalı alçı yüklü tır kaza yaptı. Tırın şoförü hayatını kaybetti.

Samsun plakalı tır Ankara'da kaza yaptı: 1 ölü

Ankara'da freni boşalan Samsun plakalı alçı yüklü tır kaza yaptı. Tırın şoförü hayatını kaybetti.

14 Aralık 2017 Perşembe 09:04
Samsun plakalı tır Ankara'da kaza yaptı: 1 ölü

Samsun haber - Ankara'nın Mamak ilçesinde Doğukent Caddesi seyir halindeki K.T.'nin kullandığı 55 JS 083 plakalı alçı yüklü tırın frenleri boşaldı. Doğukent Caddesi ile Samsun Yolu’nun kesiştiği noktada hızlı bir şekilde ilerleyen tır virajda yan devrilerek yön tabelasının direğine çarptı.

Sürücü araca sıkışırken çığlıklarıyla yardım istedi. Kazayı gören diğer araç sürücüleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı 1 saatlik çalışma sonucunda sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede ise şahsın araç içerisinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

“DÖNERKEN YAN YATTI”

Kazanın görgü tanığı Ali Pınaroğlu, "Ben aracımla yukarıdan iniyordum. Yanımdan çok hızlı bir şekilde indi, selektör yaptım. Muhtemelen frenleri boşalmıştı. En son köşeyi dönerken yan yattı. Araçtan inip yanına geldim. Bağırıyordu ama bizim müdahale etme şansımız yoktu. Benimle birlikte bir de EGO şoförü vardı, o sağ olsun 112’yle itfaiyeye ihbarda bulundu" dedi.

Hayatını kaybeden K.T.'nın kardeşiyle telefonda görüşen polis K.T.'nin öldüğünü söyleyemedi. Polis memuru kardeşine K.T.'nin ağır yaralandığını ve karakola gelmesi gerektiğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.