banner388

Samsun pazarında sebze ve meyve fiyatları

Samsun'da pazarcılık yapan Ayhan Aslan fiyatların düştüğünü söyleyerek sebze ve meyve fiyatlarını açıkladı.

Samsun pazarında sebze ve meyve fiyatları

Samsun'da pazarcılık yapan Ayhan Aslan fiyatların düştüğünü söyleyerek sebze ve meyve fiyatlarını açıkladı.

17 Haziran 2017 Cumartesi 13:36
Samsun pazarında sebze ve meyve fiyatları

Samsun haber - Samsun'da pazar esnafı marketlerin yaptığı kampanyalar nedeniyle pazarda durgunluk olduğunu söylediler. Bu nedenle pazar esnafı fiyatların düştüğünü belirtti. Çarşamba ve Bafra'nın devreye girmesiyle fiyatlar daha da düşebilir. 

Samsun'da pazarcılık yapan Ayhan Aslan , "Pazar fiyatları normal seyrinde devam ediyor. Çarşamba'dan yerli ürünler çıkmaya başladı. Biber, salatalık, kabak gibi temel sebzeler çıktı. Ürünlerin yüzde 70'inde uygunluk var. Yerli biber yeni çıktığı için biraz pahalı ama bunun dışında fiyatlar makul. Herkesin bütçesine göre ürün var. Çarşamba'dan çıkan biraz daha artarsa ve Bafra'da devreye girerse fiyatlar daha da düşebilir. Fiyatların düşük olmasına rağmen pazar alışverişi durgun. Büyük marketler de bizi etkiliyor. Pazar günlerinde onlarda büyük indirim yapıyor. Bu da pazar esnafını olumsuz etkiliyor" dedi.

Fiyatların git gide düştüğünü söyleyen Gülahmet Özkan ise "Fiyatlar vatandaşların bütçesine uygun hale geldi. Çarşamba'dan ürün çıkmaya başladı. Fiyatlar daha da düşecektir. Fakat alışverişte bir canlılık yok. Fiyatlar düşük ama alım yok" diye konuştu.


İşte Samsun pazarından fiyatlar:

Kiraz 4 TL, kavun 2 TL, karpuz 1 TL, kabak 1,5 TL, fasulye 4-5 TL, kayısı 5 TL, patlıcan 1,5-2 TL, sivri biber, 1,5-2 TL, kahvaltılık biber 5-6 TL, dolma biber 1,5-2 TL, marul 2 TL, domates 1-2 TL, salatalık 1,5-2 TL
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.