banner388

Samsun-Ordu yolunda otomobil küle döndü

Samsun-Ordu yolunda seyir halindeki araç yanarak kül oldu.

Samsun-Ordu yolunda otomobil küle döndü

Samsun-Ordu yolunda seyir halindeki araç yanarak kül oldu.

06 Eylül 2019 Cuma 09:42
Samsun-Ordu yolunda otomobil küle döndü

Ordu'nun Ünye ilçesinde yolda gitmekte olan araç birden yanmaya başladı. Kısa sürede büyüyen yangın aracı küle döndürdü.

Olay ilçenin Sahilköy Mahallesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Samsun istikametinden Ünye istikametine gitmekte olan S.B. idaresindeki 55 RK 774 plakalı otomobil motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Alevlerin bir anda sardığı araçtaki yangın kısa sürede büyüdü.

Araç sürücüsünün itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Amirliği ekipleri gelerek yangına müdahale etti. Aracının küle döndüğünü gören araç sürücüsü S.B. ve yanındaki ailesi göz yaşlarını tutamazken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.