banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun-Ordu yolunda kamyonet tıra çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Samsun-Ordu karayolunda kamyonetin tıra arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

banner269

Samsun-Ordu yolunda kamyonet tıra çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Samsun-Ordu karayolunda kamyonetin tıra arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

26 Mayıs 2021 Çarşamba 13:31
Samsun-Ordu yolunda kamyonet tıra çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Kaza, Sahilköy Mahallesi Samsun-Ordu çevreyolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun istikametinden Ordu'ya mobilya taşıdığı öğrenilen Davut Tayip Şahin (20) idaresindeki 55 AEK 685 plakalı kamyonet, aynı yönde ilerleyen ve sağ şeritte park halinde olduğu bildirilen Yusuf A. (39) idaresindeki 28 ABC 898 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüsünün yanında bulunan Emre Gülaştı, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, sürücü Davut Tayip Şahin ise ağır yaralandı. Kazayı yaşayan tır sürücüsü durumu polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyonet içerisinde sıkışan yaralı şoförü bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından sürücü özel bir hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden Emre Gülaştı'nın mobilya işiyle uğraştığı ve teslimat için Ordu'ya gittiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden Emre Gülaştı'nın iş arkadaşları kaza yerine gelmelerinin ardından gözyaşlarına boğulurken, acı haberi ise ailesine polis ekipleri verdi.

TIR ŞOFÖRÜ KAZA ANINI ANLATTI

Kaza öncesi aracının arıza yaptığını ifade eden tır sürücüsü Yusuf A., "Burada durdum. Araçta ufak bir arıza vardı. Ben de arızaya bakmak için aracın sağ tarafına geçtim. Ben sol kapıyı açarken, kamyonetin üstüme doğru geldiğini gördüm ve ben de aracımın önüne kaçtım" dedi.
Ünye Cumhuriyet Savcısı kaza sonrası detaylı olarak incelemelerde bulunurken, kaza yerinden ise uzun bir süre ayrılmadı.

Yaşanılan kaza sonrası bazı vatandaşlar polis, jandarma ve savcının birçok uyarılarına rağmen kazanın bulunduğu alandaki köprü üzerinde olay yerini seyretti. Özellikle araçlarını park ederek kaza yapan araçları izleyen birçok kişi, bir yandan trafiği tehlikeye sokarken, diğer yandan ise izlemeye devam etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2021-05-26 20:40:39

Bıktık bu kamyoncu teröründen iki orta yerlere yok kenarlarina çekiyorlar bu lanet makinaları ve bu yüzden binlerce kişi canindan oldu kamyoncuların acil eğitimden geçirilmesi gerekiyor bir çoğu şartları taşımıyor