banner388

Samsun MMO'dan enerji semineri

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Gelişen Yalıtım Trendleri ve Yalıtım Ürünleri Semineri düzenledi

Samsun MMO'dan enerji semineri

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Gelişen Yalıtım Trendleri ve Yalıtım Ürünleri Semineri düzenledi

27 Nisan 2017 Perşembe 13:56
Samsun MMO'dan enerji semineri

Samsun'da Makina Mühendisleri Odası (MMO) Şubesi ve özel bir firma ortaklaşa Gelişen Yalıtım Trendleri ve Yalıtım Ürünleri Semineri düzenlendi. Seminerin açılış konuşmasını yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan önemli açıklamalarda buludu.

Kadir Gürkan yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Gelişen Yalıtım Trendleri ve Yalıtım Ürünleri” hakkında bilgilendirmede bulundu. Kadir Gürkan, şunları söyledi: “Tasarım, uygulama ve kontrol süreçlerinde meslektaşlarımızın hepsi yer alıyor. Mekanik tesisat, yalıtım projesinin tasarımı ve kontrolünü yapanlar odamızın üyeleridir. Ürünün uygulamasından halkın kullanımına geçen süreçte koordinasyon eksikliği olduğunu bulunduğumuz her masada söylüyoruz. Tasarıma aykırı ve yanlış uygulamalar kontrol edilmediğinde bunun faturası hepimize çıkıyor. Enerji ithalatının ve bütçe açığının bunun sonucu olduğunu söyleyebiliriz.

Bilinçli bir şekilde bu konunun üzerine eğilebilirsek beyaz yakalı ve mavi yakalı birçok meslektaşımıza ve ön lisans mezununa istihdam imkanı oluşturulur. Bunun yanı sıra ülkemizde enerji alanında sürdürülebilir rekabet açısından önemli avantajlar sağlanır. Bu durum hem tüketiciye hem üreticiye yansır"


Daha sonra Maden Mühendisi Burak Batuhan Altuğ, MMO Samsun Şubesi’ne teşekkür ederek konuşma yaptıç

Son Güncelleme: 27.04.2017 15:20
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberMmo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.