banner388

Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya ulaşılamıyor!

MHP Samsun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erhan Usta, dün TBMM'de yaşanan EYT krizi sonrasında Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından görevden alındı. MHP'de yaşanan kriz sonrasında Erhan Usta sessizliğini korurken yaşananlara büyük tepki geldi.

Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya ulaşılamıyor!

MHP Samsun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erhan Usta, dün TBMM'de yaşanan EYT krizi sonrasında Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından görevden alındı. MHP'de yaşanan kriz sonrasında Erhan Usta sessizliğini korurken yaşananlara büyük tepki geldi.

25 Ekim 2018 Perşembe 13:24
Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya ulaşılamıyor!

MHP Samsun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erhan Usta'nın dün şok bir kararla görevden alınmasına tepkiler büyüyor. Samsunlular başta sosyal medya olmak üzere pek çok yerden Erhan Usta'nın görevden alınmasına büyük tepki gösterdi.

EYT KIRILMA NOKTASI OLDU

TBMM'de dün yaşanan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili kriz sonrasında Erhan Usta'nın görevden alındığı iddia edildi. EYT ile ilgili araştırma komisyonu kurulmasına ilişkin grup önerisi, AK Parti'nin ret oyu vermesine rağmen CHP, MHP, İYİ Parti ve HDP'nin oylarıyla kabul edilmiş, sonrasındaki görüşmelerde MHP taraf değiştirerek AK Parti cephesine geçmiş ve görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı. Yaşanan bu olay sonrasında Erhan Usta görevden alınmış, ne MHP ne de Erhan Usta'dan konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti.

TELEFONLARINA ULAŞILAMIYOR

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya dün yaşanan kriz sonrasında ulaşılamıyor. Gözler Usta'dan konu ile ilgili yapılacak açıklamalara çevrilmiş durumda.

İŞTE ERHAN USTA'NIN GÖREVDEN ALINMASINA TEPKİLER

Son Güncelleme: 25.10.2018 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 2018-10-25 13:42:29

MHP'li arkadaşlar bunca şeyden sonra sizler sandıklara gidip AKP'ye oy verdiniz. Sizlere hata yapıyorsunuz,yanlış yapıyorsunuz diye uyardık daha ilk fikir ayrılığında ters düştünüz. AKP'nin istemediği birşey sizler yaptıramazsınız. Ne kadar ittifak yaparsanız yapın bu kesinlik ile değişmez. Bu tabloda görünüyor ki Devlet BAHÇELİ'nin geçmişte tüm söylediği sözleri yutup yemiştir ve gargara yapmıştır. Bunca olaydan sonra Devlet BAHÇELİ'nin yolundan ve arkasından yürümek ilerde bunun gibi sonuçların doğuracağı kesindi şimdi sizce Erhan USTA bu milletin yüzüne nasıl bakacak ve samsun halkının karşısına nasıl çıkacak? Bilinmelidir ki bu hükümet çok tehlikelidir. İstediği zaman istediğini çok kolay kullanabiliyor. Kullanılanlar arasında ne yazikki MHP ve Devlet BAHÇE'li yönetimide vardır. Kendinizi düşünmüyorsunuz arkanızdan gelen milyonları ve bu milleti,halkı düşünün ve bu durumlara sokmayın. Umarım sandıkta bu tokadı yemezsiniz. Ne Mutlu Türküm Diyene!

Avatar
ÇETİN 2018-10-26 09:14:33

chp ve pkk yanlışı parti ile işbirliği yaptığı için mi bu çırağı desteklersiniz....BAHÇELİ'yi bence tuzağa düşürenlerin arasında bu zat var....

Avatar
ayhan cınbırt 2018-10-25 18:34:28

adam gibi adam erhan usta lafını ağızdan konuşan mhp son söz sandıkta lafının arkasında dur adam ol

Avatar
seçmen 2018-10-25 20:07:42

MHP ERHAN USTA DİYE OY VERDİM. YANLIŞ BİR İLETİŞİM VARSA BU DÜZELTİLMELİ. BAHCELİ ADAM HARCAMAYI BİLİYOR.. MİLLET EKONOMİK KRİZDEN İNİM İNLİYOR. EMEKLİNİN ASGARİ ÜÇRETLİNİN DERDİNİ KONUŞMUYOR.. BAHCELİ SENİN YÜZDEN OY VERMEYECEM

Avatar
Heaven55 2018-10-26 10:58:36

Usta dedik ama halen çırakmış meğer yada kasıt var... kendisi bilmiyormu erken emekliliğin olmayacağını, dostlar alisveriste görsün hıh

Avatar
TAHSİN 55 2018-10-26 14:54:52

Ey.bahceli.sabrimizi.tasirma.bizi.zaten.Akp.li.yaptin.ne.istedin.erhan.ustadan

Avatar
TAHSİN 55 2018-10-26 14:59:52

Bahçeli.bitirdin.butun.ulkucu.bozkurt.camiasini.Allah.seni.bildigi.gibi.yapsin