banner388

Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'dan Öğretmenler Günü mesajı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yaşar mesajında, "Öğretmenlik mesleğinin saygınlığı zedelenmiştir" dedi.

Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'dan Öğretmenler Günü mesajı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yaşar mesajında, "Öğretmenlik mesleğinin saygınlığı zedelenmiştir" dedi.

23 Kasım 2019 Cumartesi 14:22
Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'dan Öğretmenler Günü mesajı

Bedri Yaşar'ın Öğretmenler Günü mesajı şu şekilde:

"Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe iyi bir şekilde hazırlanması, çağın gerektirdiği biçimde yeni bilgi, beceri ve tutumla donatılması öğretmenlerimizin yanı sıra devletin en önemli görevlerinden birisidir.  

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İrfan Ordusu” diye tarif ettiği ve ayrıca “Öğretmenler Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır” şeklinde seslendiği öğretmenler, ülkemizin gelişiminin yanı sıra kalkınması konusuna da çok önemli görevler üstlenmiştir. Bir ülkenin, nitelikli insan gücü olmadan kalkınması ve ileri ülkeler seviyesine yükselmesi mümkün değildir. 

Çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, onların üzerinden emeklerini hiçbir şekilde esirgemeyen öğretmenlerimiz, nitelikli insan gücü konusunda ülkemizde çok büyük bir çaba harcamaktadır. Ülke olarak elde ettiğimiz bütün başarıların temelinde öğretmenlerimiz vardır. Bu konuda, en büyük pay ve emek hiç şüphesiz öğretmenlerimize aittir. Bu bakımdan, öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslektir. Öğretmenlik, kutsallığının yanı sıra aynı zamanda çok saygın bir meslektir. 

Ne yazık ki bugün izlenen yanlış eğitim politikaları nedeniyle, öğretmenlik mesleğinin saygınlığı zedelenmiştir. Ülkemizin her köşesinde, hiçbir karşılık beklemeden, fedakârca görev yapan öğretmenlerimiz, hak ettikleri saygınlığı göremedikleri gibi ekonomik ve sosyal bakımdan da hak ettikleri şartlara hiçbir şekilde kavuşamamıştır. 

Bunun için gerekli düzenlemeler yapılmalı ve öğretmenlerimiz, ekonomik ve sosyal şartlarının yanı sıra saygınlık bakımından da daha iyi şartlara kavuşturulmalıdır.

Bu vesileyle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum."

Son Güncelleme: 23.11.2019 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Surücü 2019-11-23 14:39:42

Bugun atakum ataturk bulvarinda akici trafikte trafik polisi araci yayaya yol vericem diye ansizin durdu trafigi tehlikeye dusurdu o durunca bizde durmak zorunda kaldik ana yolda akici trafikte boyle bir zorunluluk yok arkadan gelen araçlarin bize carpma olasiligi yuzde yuz polis bile hangi yolda yayaya yol verilecek bilmiyo tek bikdigi ceza yazmak

Avatar
Emin Karagüzel 2019-11-23 15:31:45

Önceden öğretmenler okula takım elbise ile derse girerdi şimdi eşofman ile bile okula gelen sözde hocalar var, gençleri diziler sigara uyuşturucu saldırgan yapıyor, duzenin sağlanması İslam'dan geçiyor kız erkek okulları ayrılmalı, şeriat a geçiş olmalı yoksa düzen sağlanmaz.

Avatar
SAMSUNlee 2019-11-24 13:36:47

haklısın vekil efendi. Eskiden geçinmek için limon çorap satarlardı şimdi ise okula özel arabalarıyla gidiyorlar.

Avatar
Ramazan 2019-11-24 18:07:46

cezalardan da pahalılıktanta
imkansızlıkdanda bıkdım
Bırakıp gitmek istiyorum her an bu dünya dediğimiz yeri

Avatar
Canik 55 2019-11-23 22:23:30

Biz bu zeka ve dünya görüşüyle feslinin rüyasını gördüğü uzaya cami projesini 2023 yılına kalmadan gerçekleştiririz. Allah sonumuzu hayır etsin İnşAllah..