banner388

Samsun merkezli FETÖ'ye sınav operasyonu: 22 gözaltı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında komiser yardımcılığı giriş sınavı operasyonu düzenlendi. Operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. 

Samsun merkezli FETÖ'ye sınav operasyonu: 22 gözaltı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında komiser yardımcılığı giriş sınavı operasyonu düzenlendi. Operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. 

18 Şubat 2020 Salı 12:37
Samsun merkezli FETÖ'ye sınav operasyonu: 22 gözaltı

Samsun'da FETÖ'nün emniyet yapılanmasına ilişkin komiser giriş sınavı operasyonu düzenlendi. Operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. 

1'İ AKTİF ÇALIŞAN 7 KOMİSER YAKALANDI 

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde, 2009 yılı Komiser Yardımcılığı Sınavı sorularının FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarınca ele geçirilerek sınava girecek örgüt üyelerine sınav öncesinde verilmesi ile ilgili olarak “silahlı terör örgütü üyeliği”, “resmi belgede sahtecilik” ve “kamu kurum ve kuruluşları aleyhine nitelikli dolandırıcılık” suçlamaları ile ilgili olarak, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca Samsun merkezli Bafra ve Çarşamba ilçeleri ile Ankara, İstanbul, Mersin, Kırıkkale ve Ordu illerinde bu sabah 1’i aktif çalışan ve 6 ihraç komiser yardımcısı toplam 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İstanbul'da gözaltına alınan ve halen görevde olan 1 komiser yardımcısının Samsun'a getirileceği öğrenildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR 

Samsun KOM Şube Müdürlüğü ekipleri yine söz konusu operasyon kapsamında Samsun'da ikamet ettikleri tespit edilen 15 kişiyi daha yakalayarak gözaltına aldı. Söz konusu şahısların soruşturmayı yürüten ilgili illere gönderilecekleri öğrenildi. Samsun'da toplam 22 kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Son Güncelleme: 18.02.2020 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2020-02-18 12:49:23

haramzade bunlar

Avatar
Weli 2020-02-18 13:50:39

Artik inanmiyoruz ne fetö yalaniniza ne darbenize nede mücadelenize fetö ike okan. Asil gerçek fetöcüler hergün ekranlarda badem biyikkariyka Erdoğan i övüyorkar. Sizden olnayan herkez fetöcü öylemi. Adalet hukuk bitti. Bülent arinç bekir bozdağ melih gokçek özhaseki hüseyin çekik mustafa elitaş vs gibileri ters keleoçe ile bir sabah iceri alirken görmezsek inanmiyoruz artik. Başkanlik referandumu 15 temmuz olmadan geçmezdi görelim artik. Allah bu vatani korusun

Avatar
Riza 2020-02-18 13:58:55

Vatan sevgisi bir hainin son siğinağidir.therohe. garibana gelince azrail oldunuz icinizdekiler o muhteren hocam bitsin hasret diyenler eniste damat kayinçolara neden dokunamiyorsunuz. Bizi niye aptal yerine koyuyorsunuz bu kadar..

Avatar
Murat 2020-02-18 17:02:13

Hasan kim haramzade bi düşün. Hepsimi suçlu. Kandirildik aldatikdik diyenler gene aldatiliyor.