banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun merkezli FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Samsun merkezli 3 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı.

banner269

Samsun merkezli FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Samsun merkezli 3 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı.

03 Kasım 2020 Salı 10:51
Samsun merkezli FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Samsun merkezli İstanbul ve Çorum illerini de kapsayan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda, İstanbul SGK'da aktif çalışan memur, meslekten istifa eden doktor, ihraç polis memuru, ihraç ebe, ihraç vergi müfettiş yardımcısı ve örgüte müzahir kurumlarda çalışanların aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah Samsun merkezli Bafra ilçesi, İstanbul ve Çorum illerini kapsayan çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Örgütün haberleşme programı ByLock kullandıkları, örgüt mensubu olduklarına dair haklarında ifadeler bulunan, örgüte ait Bank Asya'ya para yatırdıkları tespit edilen, İstanbul SGK'da aktif çalışan memur, meslekten istifa eden doktor, ihraç polis memuru, ihraç ebe, ihraç vergi müfettiş yardımcısı ve örgüte müzahir kurumlarda çalışanların aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim 2020-11-04 02:28:42

Kardeşim başınıza bela ve musibet yağıyor. Ne zaman vazgeçeceksiniz bu deli saçmalığı operasyonlardan. Masum insanları ne zaman rahat bırakacaksınız. Haber kanalları iktidar korkusundan masumlara terör yaftası vurmaktan ne zaman vazgeçecek. Bakın sayfalarınıza hırsızlık, adam öldürme, uyuşturucu gibi hertürlü başbelası musibet var. Madem sorun bu insanlardı neden ülkede hiçbirşey düzelmiyor. İç dünyanıza yönelin ve Allah için düşünün.