banner388

Samsun merkezli dev operasyon! 19 gözaltı

Samsun merkezli olmak üzere 10 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında 19 kişi gözaltına alındı.

Samsun merkezli dev operasyon! 19 gözaltı

Samsun merkezli olmak üzere 10 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonu kapsamında 19 kişi gözaltına alındı.

11 Temmuz 2019 Perşembe 13:26
Samsun merkezli dev operasyon! 19 gözaltı

Samsun merkezli 10 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün adliye mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 19 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/ PDY) soruşturması kapsamında örgütün mahrem yapılanmasına yönelik Samsun merkezli İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Sivas, Amasya, Balıkesir, Eskişehir, Sakarya ve Giresun illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda örgüt içerisinde adliye mahrem imamları ile irtibatlı olduğu tespit edilen zabıt katibi, infaz koruma memuru ve icra memurlarından oluşan 18 kişi ve 1 mahrem imam olmak üzere 19 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdem 2019-07-11 15:44:01

Asil fetöcüleri alin bülent arinç bekir bozdağ gibi. Yalandan göz boyamayin. Bülent arinç 50 yil fetöde ve halaborda oğlu milletvekili damadini hapisten çikartdi kendi sarayda. Ilk seçimde malesef bu halk akp yi bu yanlişlardan sandiğa gömecek. Erdoğani bu asil fetöcüleri birakip alt tabaka garibanlarla uğraşmak bitiriyor. Gariban memuru aliyorsunda neden adalet eski bakani asil fetöcüyü bekir i niye alamiyorsunuz. Muhterwm insan bilge insan diyen meclisi inleten kimdi zatib katibimi. Artik halk uyandi 15 temmuzu felan çöz. Yetti artik bu kadar enayi yerine koymayin bizi