banner388

Samsun Memur-Sen Temsilciliğine yeni isim

Samsun Memur-Sen Temsilciliğine Hamdi Yıldız ismi getirildi.

Samsun Memur-Sen Temsilciliğine yeni isim

Samsun Memur-Sen Temsilciliğine Hamdi Yıldız ismi getirildi.

28 Aralık 2018 Cuma 21:51
Samsun Memur-Sen Temsilciliğine yeni isim

Samsun Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız Samsun Memur-Sen İl Temsilciliğine seçildi.

Samsun Memur-Sen Temsilciliği için Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve Sağlık-Sen Samsun Şubesi Başkanı İlyas Biçer yarıştı. 60 delegenin sandığa gittiği seçimde Hamdi Yıldız 39 oy alarak Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi seçilirken, İlyas Biçer ise 21 oy aldı. 

Hamdi Yıldız yaptığı konuşmada, "Bizleri bu göreve layık gören şube başkanlarımıza ve delegelerimize teşekkür ederiz. Bundan sonraki Memur-Sen İl Temsilciliği görevini ben ve başkan vekilliklerine seçilen başkanlarımız ile birlikte Memur-Sen vizyonu ve misyonu çerçevesinde yürüteceğiz. Çalışanlarımızın sesi olmaya hak ve menfaatlerinin korunması noktasında çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bizden önce bu görevi ifa eden başkanlarımıza, emeği geçenlere teşekkür ederiz. Samsun Memur-Sen 11 Hizmet Kolundaki Şube Başkanlarımız ile birlik beraberlik içerisinde Memur-Sen üyelerinin tamamına hizmet sunmaya hizmetlerini artırarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.