banner388

Samsun Lojistik Merkezi ekonomiyi şahlandıracak

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun Lojistik Merkezi ekonomiyi şahlandıracak” dedi.

Samsun Lojistik Merkezi ekonomiyi şahlandıracak

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun Lojistik Merkezi ekonomiyi şahlandıracak” dedi.

30 Kasım 2017 Perşembe 13:58
Samsun Lojistik Merkezi ekonomiyi şahlandıracak

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Lojistik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Lojistik Merkezi’n Samsun’un ekonomisini şahlandıracağını ifade eden Başkan Yılmaz, “Burası Türkiye’den dünyaya açılacak olan bir kapı gibi düşünülebilir. Tamamlanmak üzere olan Samsun Lojistik Merkezi kent ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak. Bir şehirde ekonomi ne kadar kalkınır, gelişirse refah seviyesi de o kadar artar. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman bu düşüncelerle halkımız için çalışıyoruz. Bu projenin ülke ekonomisine de katkısı olacağı aşikardır. Partimiz, geçtiğimiz aylarda yapılan Yerel Yönetimler Proje Yarışmasında bizleri bu projemiz için ödüle layık görüldü. Samsun Lojistik Merkezi Avrupa’nın en büyük lojistik merkezleri arasına girecek. Buranın yapılmasında büyük emekleri olan eski valimiz Hüseyin Aksoy’u hiçbir zaman unutamayız. Valimiz lojistik merkezi düşüncemize büyük bir sinerji ve enerji kattı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-11-30 16:52:07

Samsun' a yapılmış böyle bir yatırımın niye bu kadar eleştirildiğini anlamak güç. Tabi ki iş loj. köyle bitmiyor, şehrimizde 200-300 kişi çalıştıran sanayi kuruluşları çokça olsa tabi ki iyi olur. Ancak bu yatırım da birçok şeyin Samsun' a yönlenmesine vesile olacaktır.

Avatar
Cemal 2017-11-30 14:02:44

Nasıl şahlandıracak? Mesela benzini mazotu mu ucuzlatacak? Vergileri mi düşürecek? Gıda fiyatlarını, market-pazar pahalılığını mı düşürecek? Yoksa asgari ücretli kendi kölelerini mi yaratacak? Peh.

Avatar
Engin baş 2017-11-30 14:03:52

Zavallı ekonomiden anlamayan bir zihniyet lojistik köyle ekonomiyi sahlandirma hayali kurar . sen lojistik köyle hangi ekonomiyi nasil sahlandiracan sayin yilmaz.bu sehir ne zaman ki sizden kurtulur o zmn saha kalkar...

Avatar
ragıp 2017-11-30 14:28:25

Haybeye yapılmış bir yatırım olduğunu başkan bey de çok iyi biliyor, lakin milletten oy toplamak için her şeyi söyleyebilirler. Samsun ekonomik olarak ne zaman şahlandı ki şimdi şahlansın? Sahipsiz şehir Samsun..