banner388

Samsun Limanı toz duman

Samsun Limanı'nda bir gemiye yükleme yapılması sırasında çıkan toz, çevre kirliliği oluşturdu.

Samsun Limanı toz duman

Samsun Limanı'nda bir gemiye yükleme yapılması sırasında çıkan toz, çevre kirliliği oluşturdu.

08 Mayıs 2021 Cumartesi 15:38
Samsun Limanı toz duman

Samsunport Limanı Sanayi Rıhtımı’nda Pacific Basin isimli bir gemiye vinç yardımıyla yükleme yapıldı. Uzun süre devam eden yükleme esnasında gemiden büyük miktarda toz kalktı. Çıkan toz rüzgarın da etkisiyle çevreye yayıldı. Adeta toz bulutunu andıran toz taneleri arasında gemi neredeyse kayboldu. Savrulan tozlar rüzgarın etkisiyle şehre doğru yayılarak çevre kirliliğine yol açtı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sefer 2021-05-08 17:45:05

limanın artık şehir dışı taşınması şart olmuştur.terme düşünülebilir.

Avatar
Samsunperver 2021-05-08 21:03:16

İhracat amaçlı yükleme yapılmaktadır. Klinker adıyla bilinen çimento öncesi yarı mamul yükleniyor. Başka yüklenme alternatifi varsa fikir verilsin uygulamaya çalışılır. Pandemi, kısıtlama derken ekonominin çarkının da dönmesi gerekiyor. Çevre kirliliği için vatandaşlardan özür dileriz.

Avatar
sansar avni 2021-05-09 15:41:07

avrupada bu tip yüklemelerin yapıldığı iskeleler şehrin uzağında kurulan iskelelerde,yapılıyor çok yazık güzelim şehri mahvediyorlar