banner388

Samsun korunuyor

Samsun’da emniyet görevlileri iş başında. Olimpiyat oyunları nedeniyle kent genelinde 5 bin 300 polis memuru görev yapıyor.

Samsun korunuyor

Samsun’da emniyet görevlileri iş başında. Olimpiyat oyunları nedeniyle kent genelinde 5 bin 300 polis memuru görev yapıyor.

18 Temmuz 2017 Salı 12:29
Samsun korunuyor

Samsun Haber - Dünyanın en büyük 3.organizasyonu Samsun’da yapılıyor. İl emniyet müdürlüğü de güvenlik kontrolünü görevlendirmiş olduğu emniyet çalışanlarıyla elinde tutuyor.

Polisler kent genelinde güvenliği sağlıyor

Sporcuların konakladığı, karşılaşmalarının yer aldığı tesislerde ve kent genelinde huzurun sağlanması amacıyla oyunlarda 3 bin 300 toplamda ise 5 bin 300 polis memurunun görevlendirildiği öğrenildi.

Gereken güvenlik tedbirlerinin alındığının bilgisini veren Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, “Her türlü polisiye, terör ve asayiş anlamındaki bütün tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Ayrıca biz bu konuyla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğümüzün koordinesinde eksiklik duyduğumuz ekip ve ekipmanları temin ettik. Biz bütün personelimizle beraber 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları için görevimizin başındayız“ diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 18.07.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.