banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Kapıkaya bölgesine doğa yürüyüşü

Samsun'un Bafra ilçesi Kapıkaya bölgesine doğa ve kültür yürüyüşü düzenlendi.

banner269

Samsun Kapıkaya bölgesine doğa yürüyüşü

Samsun'un Bafra ilçesi Kapıkaya bölgesine doğa ve kültür yürüyüşü düzenlendi.

11 Eylül 2017 Pazartesi 12:33
Samsun Kapıkaya bölgesine doğa yürüyüşü

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesi Kolay Mahallesinde yer alan Kapıkaya bölgesine kültür gezisi ve doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

 
Kapıkayafest Komitesi üyeleri ve Bafra Fotoğraf Sanatı Kulübü (BAFSAK) üyeleri, gezide bölgenin tarihi ve doğal değerlerini inceledi ve fotoğraf çekti.


Gezide, Kapıkayafest 2017 Ana Kamp Alanı’nın bulunduğu Asarkale Mahallesi, Kaya Mezarları, Asarkale, Altınkaya Baraj Gölü, Kapıkaya Taşbaşı Seyir Terası ve yamaç paraşütü tepesi gezilerek fotoğrafları çekildi. 



Yaklaşık 4 saat süren gezi, Kapıkaya Taşbaşı Seyir Terasından başladı ve yaklaşık 10 kilometrelik Manda Gölü-Kızılot-Arpalık Tarla-Kapıkaya Boğazına kadar devam etti.


Gezi ile ilgili konuşan gezi lideri Dağcı Şükrü Gün, "Kolay ilan edilmiş bir turizm bölgesi. Kapıkaya, yapılacak çalışmalarla Kızılırmak vadisi doğa turizminin lokomotifi olacak" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.