banner388

Samsun İŞGEM Hayalleri Gerçeğe Dönüştürdü

Türkiye’de 27 İŞGEM arasında ilk üçe girmeyi başaran Samsun İŞGEM, konuklarını ağırladı.

Samsun İŞGEM Hayalleri Gerçeğe Dönüştürdü

Türkiye’de 27 İŞGEM arasında ilk üçe girmeyi başaran Samsun İŞGEM, konuklarını ağırladı.

09 Kasım 2016 Çarşamba 17:06
Samsun İŞGEM Hayalleri Gerçeğe Dönüştürdü

Gerçekleştirilen 'KOBİ’lerle Güçlü ve Güvenli Yarınlara' toplantısında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Üniversitede okudukları bölümlerden mezun olan genç bireylerimiz iş başvurusu için geliyorlardı. Ben de gelen herkese hep iş fikri ve üretebileceği bir şey olup olmadığını sordum. İş fikri olan tüm girişimcilerimize gereken tüm desteği de vererek İŞGEM'den yararlanarak iş sahibi oldular. Büyükşehir Belediyesi olarak da desteklediğimiz girişimcilerimizin ürettiği ürünleri kullanmaya hep dikkat ettik. İşte bunlardan biri de bugün gezdiğimiz ve bizim elektrik panolarımızı yapan firmamızı gezdik. İŞGEM iş fikri olan herkese kapısını açtı. 9 yılda mezun olan 15 işletmenin 12'si markalaşarak üretime geçti ve halen daha üretimlerini devam ettiriyorlar" ifadelerini kullandı.


Golf sahası şehir ekonomisi için büyük yatırım
İŞGEM ziyaretinin ardından Başkan Yılmaz, beraberindeki Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cantekin, Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çağatay Baydar, BDDK Bankacılık Baş Uzmanları Onur Vural ve Ercan Kurt'la Golf sahasını gezdi. Samsun’da kurulan Golf sahasının şehir ekonomisi için büyük bir yatırım kaynağı olduğunu dile getiren Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cantekin, yapmış olduğu konuşmasında yapılan golf sahasının Samsun'un marka değeri ve ekonomik yapısı bakımından büyük yatırım olduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 09.11.2016 17:21
Anahtar Kelimeler:
SamsunİŞGEM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.