banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişikliği

Samsun İl Eminiyelüği'nde yapılan atamalar sonrasında görev değişikliği oldu.

banner269

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişikliği

Samsun İl Eminiyelüği'nde yapılan atamalar sonrasında görev değişikliği oldu.

29 Ağustos 2021 Pazar 13:04
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişikliği

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Aydın Özdemir terfi ederek İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Personel Şube Müdürü Erkan Kartal, Asayiş Şube Müdürü oldu ve ayrıca Personel Şube Müdürlüğü Vekili olarak görevine devam edecek. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Ali Kovancı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü oldu ve ayrıca Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürü Vekili oldu. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Selahattin Ak, KOM Şube Müdür Vekili oldu. Hassas Bölgeleri Kuruma Şube Müdürü Beytullah Zafer Yüksel İlkadım İlçe Emniyet Müdürü oldu. İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü oldu. Koruma Şube Müdürü Barık Çiçek, Belge Yönetimi ve Koordinasyon Şube Müdür Vekili oldu. Samsun Çarşamba Havalimanı Şube Müdürü Mehtap Arslan, Olay Yeri İnceleme Şube Müdür Vekili oldu. Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürü Şeref Çınar, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü oldu ve ayrıca Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü görevini vekaleten devam edecek. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Kenan Bıyık 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü oldu. Giresun ilçesinden tayin olan Cafer Köksal Kavak İlçe Emniyet Müdür Vekili oldu. Tekkeköy’de görevli Serhan Koray Yağcı Çarşamba Havalimanı Şube Müdür Vekili ve ayrıca Tekekköy İlçe Emniyet Müdür Vekili olarak görevlendirildi.
 

KAYNAK: İHA

Son Güncelleme: 29.08.2021 13:28
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberEmniyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozok 2021-08-29 13:37:27

Sanki adam yok aynı kişiye 2 görev. Bunlar sanki doğustan yönetici. O yüzden 2 görev. Bu diğerlerini hakir görmektir benim anlayışım vre. Bazen diyorlarsa 5 yerden maas alıyor buda öyle birsey. Yanlişşş bir uygulama