banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun için dev proje! Enerji artacak maliyet azalacak

Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin 5 yıl içerisinde 'Yenilenebilir Enerji Dönüşümü'nü hayata geçireceklerini açıkladı.

banner269

Samsun için dev proje! Enerji artacak maliyet azalacak

Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin 5 yıl içerisinde 'Yenilenebilir Enerji Dönüşümü'nü hayata geçireceklerini açıkladı.

22 Mart 2019 Cuma 19:29
Samsun için dev proje! Enerji artacak maliyet azalacak

Başkan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri ve vatandaş buluşmalarını sürdürdü. Zihni Şahin, bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerde Atakumlular'a 'Yenilenebilir Enerji Dönüşümü Projesi'ni anlattı. Vatandaşlar, büyük ilgi gösterdikleri proje için Başkan Zihni Şahin'e teşekkür etti.

BAŞKAN ŞAHİN DESTEK İSTEDİ

Başkan Zihni Şahin, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Cağaloğlu esnafını ziyaret etti. Başkan Şahin gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında hem projelerini tanıttı hem destek istedi. 

MALİYET AZALACAK

Bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerin hemen tamamında vatandaşa Çevre ve Kent Estetiği başlığı altında topladıkları projeleri anlattığını belirten Zihni Şahin, bunlardan özellikle Yenilenebilir Enerji Dönüşümü'ne dikkati çekti. Şahin, "İlçemizde yenilenebilir enerji dönüşümü uygulaması kapsamında rüzgâr ve güneş enerjisi uygulaması teşvik edilecek, enerji kullanım maliyetleri düşürülecektir. Bu konuda belediyemiz öncülük edecek ve isteyen herkes kendi tesislerinde bu uygulamaya geçecek" sözcüklerini kullandı.

TEMİZ ATAKUM

Atakum'un vadilerini, ormanlarını koruyacaklarını, imar planlarında  yeşil alan miktarlarını artırarak doğa ile iç içe yeşilin hakim olduğu bir Atakum inşa edeceklerini söyleyen Zihni Şahin, "Geri dönüşüm ve sıfır atık yönetimi projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirilecek ve Atakum çöplerinden fayda sağlarken temiz havasını da koruyacaktır. Ayrıca ilçemizdeki okul ve ibadethanelerimizin bakım onarım ve temizlik gibi ihtiyaçları belediyemiz tarafından karşılanacaktır" diye konuştu.

AFETLERE KARŞI MERKEZLER

Başkan Zihni Şanin, Afet Gönüllüleri Merkezi kuracaklarını da beliterek, "Böylece halkımızın afetlere karşı bilinç düzeyi artırılacak. Merkezde profesyonel ve gönüllü katılımcılara bir arada eğitimler verilecek" şeklinde konuştu.

GENÇLER İÇİN EĞLENCE MERKEZİ

Son olarak çocuklara ve gençlere bir müjde veren Başkan Şahin, "Yaşayan bir şehir olarak genç ve çocuklarımız için gençliklerinin tadını çıkartabilecekleri kaykay parkurları inşa edilecek" diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 22.03.2019 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2019-03-22 21:58:36

zamanımızda enerji en önemli şey

Avatar
Ayten 2019-03-23 00:44:31

Incesu dan sonraki tapularin nahkemesi 21 martta yine hüsranla sonuçlandı.18 Temmuza attilar.40 45 yil oldu...
Hadi onceki iktidarlari geçelim.Her secim zamani tapular verilecek tantanasi.
Artik karnimiz doydu sizin oyalamalarinizdan.Size oy moy yok.Ishak Taşçi gecen yaz tapularinizi verecem semisdi.
Yaziklar olsun.En son mahkemede bir yasli amca bir dahaki mahkemeye gelebilir miyim bilmiyorum.Bitirin artik şu mahkeneti dedi hakime..Hiççç boş
Allah sizi bildiği gibi yapsin.Sizi besleyenlerle beraber.Rantçılar

Avatar
Hasan 2019-03-23 10:07:19

Bütün belediyeler borç batağında, bu bahsettiği yatırımları hangi parayla yapacak? Türkiye'de pek çok belediye güneş enerjisi santrali kurdu, samsundan büyükşehir dahil hiç birisi kuramadı. Önce parayı nereden bulacağını anlatsın başkan adayı.