banner388

Samsun Heyeti Binali Yıldırım'ı ziyaret etti

Ankara'ya giden AK Parti Samsun heyeti ve Samsun Valisi Osman Kaymak, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım'ı ziyaret etti.

Samsun Heyeti Binali Yıldırım'ı ziyaret etti

Ankara'ya giden AK Parti Samsun heyeti ve Samsun Valisi Osman Kaymak, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım'ı ziyaret etti.

12 Eylül 2018 Çarşamba 15:38
Samsun Heyeti Binali Yıldırım'ı ziyaret etti

Samsun haber - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan,  Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı,  Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek için Ankara'ya gitti. Samsun heyeti ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım'ı ziyaret etti.

Meclis Başkanlığında yapılan görüşmede Samsun heyeti  Meclis Başkanı Yıldırım'a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken Samsun'un talepleri masaya yatırıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Meclis Başkanı, Parlamenter Sistemin Son Başbakanı Meclis Başkanımız Sn. Binali Yıldırım'a kabulü, ilgi ve alakası dolayısıyla Samsun'lu hemşehrilerim adına gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İlk olarak Sayın Meclis Başkanımız'a gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretin şehrimizin gelecek hedeflerinin görüşüldüğü verimli bir toplantıya da vesile olduğu düşüncesindeyim. 19 Mayıs 1919'un 100.yılına şehrimizi en iyi şekilde hazırlamak için uzun soluklu bir çalışmayı Milletvekillerimiz, Sn. Valimiz, İl Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte hep beraber, işbirliği ve ciddi bir koordinasyon süreciyle sürdürüyoruz. Samsun'umuzda tam bir asır önce atılan ilk adımın yıldönümünde şehrimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak, sorunları bir an önce çözüme kavuşturmak; şehrimizi 100.yıla yakışır bir görüntüye kavuşturmak amacıyla çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz. Pek çok potansiyeli içinde barındıran Samsun'umuz, hizmet siyaseti ile buluştuğu günden bu yana her açıdan zenginleşmiş ve güzelleşmiş, bölgesinde ve Türkiye'de örnek şehirlerden biri haline gelmiştir. Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerle ilgili yol haritalarımızı da ortak akıl ve istişare yoluyla oluşturmaya devam ediyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 13.09.2018 08:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Balbal 2018-09-12 18:17:57

laf laf laf icraat yoooooktur