banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Gurme Fuarı ziyaretçilere kapılarını açıyor

23-28 Kasım tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde Gurme 2021 Fuarı gerçekleştirilecek.

banner269

Samsun Gurme Fuarı ziyaretçilere kapılarını açıyor

23-28 Kasım tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde Gurme 2021 Fuarı gerçekleştirilecek.

19 Kasım 2021 Cuma 18:10
Samsun Gurme Fuarı ziyaretçilere kapılarını açıyor

Gurme 2021 Samsun Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, 23-28 Kasım 2021 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Gurme 2021 Fuarı zengin lezzet çeşitliliği sunan yöresel ürünlerimizin ve coğrafi işaret tescil belgeli ürünlerin markalaşma ve yeni pazarlara açılma hamlelerinde önemli bir buluşma noktası olacaktır. Fuarımız, aynı zamanda sektördeki gelişme ve yeniliklerin topluca sergilendiği,  yeni bayilik girişimleri ve ihracat imkânlarının yaratıldığı bir ihtisas ortamında katılımcı firmalar ile sektör profesyonellerini aynı çatı altında bir araya getirecektir” dedi. 

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından organize edilen Gurme 2021 Samsun Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Karadeniz Aşçılar ve Turizm Birliği (KATBİR) destek ve iş birliği ile Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 23-28 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. 

YURDUN DÖRT BİR YANINDA GELEN LEZZETLER ZİYARETÇİLERİN BEĞENİSİNE SUNULACAK

Eskişehir’den Gaziantep’e, Afyon’dan Bursa’ya, Kayseri’den Hatay’a ülkemizin 40’dan fazla ilinden 82 firmanın katılımıyla düzenlenecek fuarda 6 gün boyunca ‘Anadolu Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerinin ve coğrafi işaretli ürünlerin ziyaretçilerle buluşturulacağını belirten Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü  “Gurme 2021 Fuarı’nın üretime sağlayacağı katkıların yanı sıra, bölgenin gurme turizmini de hareketlendireceğine, zengin içeriği ile ilgili sektörlerde ticari iş birlikleri geliştirilmesine olanak sağlayacağına inanıyoruz” dedi. 

ÜNLÜ ŞEFLER YER ALACAK

Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Başkanı Zeki Açıköz başta olmak üzere federasyon bünyesindeki derneklere üye birbirinden ünlü şefler, fuar boyunca düzenlenecek atölyeler ile deneyimlerini ziyaretçilerle paylaşacak. Fuar alanında kurulan mutfakta hazırlanacak
yöresel yemekler ziyaretçilerin tadımına sunulurken, coğrafi işaret tescili hakkındaki sunumlar ile de ziyaretçilere keyifli anlar yaşatılacak. 

Girişin ücretsiz olduğu Gurme 2021 Samsun Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı, 23-28
Kasım tarihleri arasında 10.00’dan 19.00’a kadar ziyaret edilebilecek. 

Fuarla ilgili detaylı bilgiye www.gidafuarisamsun.com web sitesinden erişilebilir.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.