banner388

Samsun güne yangınla uyandı

Güne yangın alevleri içerisinde uyanan ev halkından bir kişi hayatını kaybetti.

Samsun güne yangınla uyandı

Güne yangın alevleri içerisinde uyanan ev halkından bir kişi hayatını kaybetti.

09 Haziran 2017 Cuma 10:27
Samsun güne yangınla uyandı

Samsun İlkadım ilçesinde İstasyon Mahallesi'nde meydana gelen yangında bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sabah saatlerinde meydana geldi

Cemalettin Aydemir ve Nimet Aydemir çiftinin İlkadım ilçesinde bulunan evinde sabah saat 06  sularında yangın meydana geldi. Alevleri gören çevre sakinleri hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen istfaiye ekipleri yangına müdahale ederken sağlık ekipleri de evde mahsur kalan vatandaşlara yardım etmeye çalıştı. 

Yangına neden olan olay elektrikli battaniye

Yangından 77 yaşındaki Nimet Aydemir sağ kurtulurken 82 yaiındaki Cemalettin Aydemir'in ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Yangın sonrası yaşlı adamın cenazesi otopsi için Smasun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yangına neden olan olayın iee elektrikli battaniyeden çıktığı anlaşıldı.

Avustralya'da bir ev yaktı

Eşiyle ayrı odalarda kaldığı için yangından sağ kurtulan Nimet Aydemir, eşi hakkında daha öncede sobadan yangın çıkardığı bilgisini verdi. Aydemir, "Odanın kapısını açtım, eşim dumandan görünmüyordu. Balkona çıktım ve bana dış kapıyı aç dediler. Dumandan kapıyı ve anahtarı göremiyordum. Evde doğalgaz var. Elektrikli soba var. Altında ve üstünde çift elektrik battaniye kullanıyordu. Avustralya'da bir ev yaktı. Avustralya'dan geleli 7 ay oldu. Bu kez Avustralya'da odun sobasından evi yakmıştı" dedi.

Son Güncelleme: 09.06.2017 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.