banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun girişine vatandaş kendi çabasıyla ‘’Giresun’’tabelası dikti

Karadeniz Sahil Yolu güzergahında değişik bir olay yaşandı. Giresunlu bir vatandaş, yıllardır tüm Giresunluların içinde ukde olarak yer alan konuyu kendince çözüme kavuşturduğunu belirtti.

banner269

Samsun girişine vatandaş kendi çabasıyla ‘’Giresun’’tabelası dikti

Karadeniz Sahil Yolu güzergahında değişik bir olay yaşandı. Giresunlu bir vatandaş, yıllardır tüm Giresunluların içinde ukde olarak yer alan konuyu kendince çözüme kavuşturduğunu belirtti.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 14:01
Samsun girişine vatandaş kendi çabasıyla ‘’Giresun’’tabelası dikti

Samsun Haber - Samsun ili ile Giresun arasında yer alan karayolları güzergahında Giresun tabelasının bulunmamasına Giresunlu vatandaşların tepkisinin olduğunu ifade eden Abdullah Akgün kendince bir çözüm buldu.

Tabelayı Samsun girişine dikti

İstanbul’da bir tabela yaptırdı. Tabelada ise  ‘’Giresun 175 km’’ ibaresi yer alıyor. Giresunlu Abdullah Akgün adlı vatandaş yıllardır tartışıldığını söylediği konuya kendince bulduğu çözümü uyguluyor. Ve tabelayı Samsun'un giriş kısmında bir noktaya dikiyor.

Gerekçesinde ise tabelanın olmayışını ve hemşehrilerini gösterdi

Davranışının gerekçesini ise Abdullah Akgün “Bugüne kadar Giresunlu hemşehrilerimizin içinde bir ukde kalmıştır. 'Neden Ordu, Trabzon yazıyor da Samsun’dan sonra Giresun’un neden tabelada ismi yok?' diye bende bütün hemşehrilerim adına bunu yapma ihtiyacı duydum” şeklinde açıklıyor.


 

Son Güncelleme: 03.07.2017 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Demir Hazinedaroğlu 2017-07-03 14:44:17

81 tane tabela koyun oraya hatta suriyelilerde koysun halep rakka şam diye . Çok özlediyseniz gidin kardeşim kafanıza göre iş yapıyosunuz. İpini koparan samsuna geldiyor.

Misafir Avatar
giresunlu 2017-07-03 15:13:37 @Demir Hazinedaroğlu

Demir Hazinedaroğlu sen neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım hemşerimiz Giresun'un horgörüldüğünü ve size ufak görünen bu olayın biz Giresunlular nezdinde nekadar büyük olduğunu vurgulamış boşboş yorum yazma unutma tarihteki tüm başarılar bir kişinin fişeği ateşlemesi ile başlamıştır.

Beğenmedim! (6)
Avatar
Demir Hazinedaroğlu 2017-07-03 16:17:07

tamam arkadaşın fişeklemiş git sende üstüne tüy dik. istediğiniz yere tabela koyamazsınız herşeyin bi yolu var. burası köyünüze giden yol değil. bakalım koyduğunuz tebela yönetmeliğe uyuyor mu. güvenli olduğunu kim test edip onay verdi ? boş iş yapıp boş konuşan sizsiniz.

Avatar
Misafir 2017-07-03 15:42:19

Evet.cok iyi yapmış

Avatar
Mustafa 2017-07-03 17:33:57

Yav bende diyorum burda bu tabela ne alaka ama aklimdan gecti boyle enteresan birsey oldugu ataköyun orda yolun ust tarafinda duruyor tabela tokiye giderken

Avatar
Emre 2017-07-03 23:34:41

Arkadaş adama niye tepki gösteriyorsunuz?
Ben Giresunluyum Samsunda yaşıyorum biri gitmiş elin suriyeliside diksin tabela demiş alay edercesine kardeşim sizin işiniz gücünüz eleştirmek hiç hoş görü yok mu bu Samsunlularda Giresunda o kadar tabela var Samsun şu kadar km ordu şu kadar trabzon bu kadar rize bu kadar diye ama şu var giresun a şu kadar km kaldı diye ne samsunda ne orduda ne trabzonda ne rizede tabela var anlayış anlayış anlayış birazcık anlayın Samsun büyükşehir tamam kabul ordu büyükşehir oldu trabzon büyükşehir oldu ? Samsun büyükşehir kabul ordu trabzon ne alaka peki hükümet vatandaşını ayırdıkça böyle vatandaş devletine isyan etmeden kendi çözümünü buluyor kimse rahatsız olmasın Samsun a alınan pkk lıların hesabını verin kendi bölgenizden olan insanlara düşmanlık gütmeyin anlıyor musunuz şimdi neyin ne olduğunu ???

Avatar
... 2017-07-08 23:48:30

İyi yapmis adam. Sizene.

Avatar
gökhan 2017-07-04 08:43:19

O bölgeden geçersem ki geçiyorum ilk işim iki tabelayı yıkmak oluçak...ne kurtlu adamlarsınız kardeşim

Avatar
Trabzon-samsun 2017-07-08 17:15:35

Bunu giresun ilinin yerel yöneticileri halleder bı dilekçeye yazışmaya bakar bu tabelayı bence sen belediyenin önüne dik ki protesto anlam kazansın.sen nasıl tabela dikip bir iş eylem yapıyorsan insanlarda seni eleştirilir bu çekememezlik yada başka bisey değil sen şehrini nasıl düşünüyorsan samsunluda dusunur ayrıca belalti vurma PKK felan bunu herkes biliyorki mitinge gelenler çevre illerden Amasya Tokat Çorum hatta Giresun'dan da vardı otobüs ve dayak yeyip gittiler.sen bı trabzon gibi olmak istiyorsun yada milliyetçi Giresun havaları felan ama olamazsın hele böyle hiç olmaz.