banner388

Samsun Ev’leniyoruz Fuarı ikinci kez açılıyor

Samsun Ev’leniyoruz Fuarı ikinci kez 08-11 Şubat 2018 tarihleri arasında açılıyor.

Samsun Ev’leniyoruz Fuarı ikinci kez açılıyor

Samsun Ev’leniyoruz Fuarı ikinci kez 08-11 Şubat 2018 tarihleri arasında açılıyor.

08 Ocak 2018 Pazartesi 16:18
Samsun Ev’leniyoruz Fuarı ikinci kez açılıyor

Samsun haber - Samsun'da önemli sektörleri bir araya toplayan Samsun Ev’leniyoruz Fuarı 08-11 Şubat 2018 tarihleri arasında ikinci kez kapılarını Samsunlulara açıyor. Tekkeköy'de bulunan Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarla ilgili Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Girişlerin ücretsiz olduğunu hatırlayan Başkan Murzioğlu, "Evlilik hazırlıkları yapanlar için oldukça yoğun ve yorucu geçen süreci, onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunacağımız Samsun EV’leniyoruz Fuarı ile kolaylaştırıyoruz. Birbirinden önemli ürün ve hizmetleri sergileneceği Fuarımızda; ziyaretçiler, fuara özel kampanyalardan faydalanabilecekler. Geçen yıl katılımcı firmaların yoğun ilgisinden oldukça memnunuz. Katılımcı firmalarımız, önümüzdeki yılın başında düzenlenecek olan fuarımıza büyük bir özenle hazırlanıyorlar. En yeni, en güzel ürünlerinden örnekleri, en şık modellerini ve tüm hizmetlerini bu fuarda sergileyeceklerdir” dedi.

"SAMSUN EKONOMİSİ HIZ KAZANACAK"

Fuarda stant açan işletmelerin satışlarını arttıracağına dikkat çeken Murzioğlu, "Samsun 2. Evleniyoruz Fuarı stant açan işletmelerin satışlarını arttıracak, yeni iş fırsatları, iş ortaklıkları ve yeni pazarlar sağlayacak ve tüm şehir ekonomisine ivme kazandıracaktır. Bir salonda düğün organizasyonuna ilişkin gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, kuaför güzellik salonları, düğün salonları yer alırken diğer salonda ise evini kuracak gençler için mobilya, beyaz eşya, elektronik eşya, emlak, halı, perde, aksesuar gibi tüm ev ihtiyaçları sergilenecektir. Fuar süresince pek çok etkinlik düzenlenecek olup; gelinlik defileleri, trio ve dans gösterileri, gezici orkestra, sihirbaz ve sırık adam gösterileri, interaktif ödüllü yarışmalar, tango performansı, saç tasarım şovları gibi aktivitelerle ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacaktır” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.