banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun, estetik konusunda dünyada tanınıyor

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, dünyanın her yerinden estetik operasyonu olmak için hastalarını Samsun’da ameliyat ettiğini ve Samsun’un artık estetik kenti olduğunu söyledi.

banner269

Samsun, estetik konusunda dünyada tanınıyor

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, dünyanın her yerinden estetik operasyonu olmak için hastalarını Samsun’da ameliyat ettiğini ve Samsun’un artık estetik kenti olduğunu söyledi.

10 Kasım 2017 Cuma 10:03
Samsun, estetik konusunda dünyada tanınıyor

Samsun Haber Dünyanın her yerinden hastaların estetik cerrahi amacıyla Samsun’a geldiklerini belirten FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, “Azerbaycan başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyetlerinden, Rusya’dan, İsviçre’den, Dubai’den, ABD’den, İngiltere’den, Fransa’dan, Liechtenstein’den yani aklınıza gelen bütün ülkelerden Samsun’a estetik operasyonlar için geliyorlar. Bunun 2 sebebi var. Samsun gerçekten estetik konusunda dünyada tanınan ve bilinen bir il haline geldi. İstanbul estetik konusunda bilinen bir şehirdir ama Samsun’da diğer şehirlerin ötesine geçerek İstanbul ile yarışır hale geldi” dedi.


ESTETİK KENTİ SAMSUN

Samsun’un artık estetik kenti de olduğunun altını çizen Akbaş, “Hemen hemen her gün yurtdışından Samsun’a estetik için geliyorlar. Yurtdışından operasyon için Samsun’a gelinmeyen bir gün yok. Hem estetik operasyonlarını geçiriyorlar, hem de Samsun’da tatilini ve alışverişini yapıyorlar. Bizde bundan çok gurur duyuyoruz. Biz 13 yıldır bu kliniğimizi açtığımızda hedefimiz buydu. Yani Samsun’u estetik cerrahi alanında dünyada tanınan ve bilinen bir merkez haline getirmekti. İnsanlar artık estetik için dünyanın her yerinden Samsun’a geliyor. Artık estetik kenti Samsun diyoruz” diye konuştu.


HASTALARIN YARISI YURTDIŞINDAN GELİYOR

Samsun’u yurtdışında iyi bir şekilde tanıttıklarını ifade eden Akbaş, “Samsun’un tercih edilmesinin diğer sebebi de yurtdışına göre hem operasyonların başarı yüzdelerinin yüksek olması hem de fiyatların daha uygun olmasıdır. Birde Samsun’un şehir olarak insanları cezbetmesi. Yurtdışındaki hastalarımıza Samsun’un fotoğraflarını gönderiyoruz. İnsanlar hem şehrimizi hem de kliniğimizi görmüş oluyorlar. Önümüzdeki süreçte bu daha da artarak devam edecek. Hastalarımızın yarısı yurtdışından geliyor. Buda ilimiz ve ülkemiz adına gurur verici bir olay. Bizde bunun heyecanını yaşıyoruz” şeklinde konuştu.


AMELİYATLARI SADECE SAMSUN’DA YAPIYORUM

Operasyonlarını sadece Samsun’da yaptığının altını çizen Akbaş, “Önceden yurtdışında da ameliyatlar yapıyordum ama şimdi ameliyatlarımı sadece Samsun’da yapıyorum. Buda Samsun’un tanınmasında, bilinmesinde ve öne çıkmasında çok önemli bir noktaya geldi. Bizim sürekli ulusal ve uluslararası basında Samsun’dan bahsedilmesi önemli. Ayrıca özel bir TV kanalı ile yaptığımız programda her ay bir değişim ameliyatı Samsun’da yapılıyor. Buda Samsun’un daha da tanınmasında daha da bilinir olmasında önemli bir faktördür” 

Son Güncelleme: 10.11.2017 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zafer Yaldız 2017-11-10 15:03:10

Hayati beyin Samsun un tanınmasına büyük katkısı var.Kendisine teşekkür ediyorum.