banner388

Samsun Emniyet Müdürü Hakkında Şok İddia!

Twitter fenomeni Başkentçi, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un kızağa çekileceğini iddia etti.

Samsun Emniyet Müdürü Hakkında Şok İddia!

Twitter fenomeni Başkentçi, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un kızağa çekileceğini iddia etti.

23 Eylül 2016 Cuma 11:57
Samsun Emniyet Müdürü Hakkında Şok İddia!

Twitter'da 'Başkentçi' adıyla ilginç siyasi paylaşımlarda bulunan ve fenomen haline gelen hesap üzerinden bugün paylaşılan bir  tweet Samsun'da bomba etkisi yaratacak türden. Başkentçi, paralel yapıyla mücadelede pasif kalan emniyet müdürlerinin açığa alınacağını iddia etti. Emniyet müdürleri kararnamesinin hazırlandığını ve buna göre paralel yapıyla mücadelede pasif kalan 18 ilin emniyet müdürlerinin değişeceğini ve pasif kalan o müdürlerin kızağa çekileceğini iddia etti. Buna göre kızağa çekilecek emniyet müdürlerinin arasında Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz da var.

Başkentçi'nin iddiasına göre Samsun, Diyarbakır, Iğdır, Muş, Hakkari, Şırnak, İzmir, Balıkesir, Adana, Bursa, Gaziantep, Erzurum, Malatya, Mersin, Van, Tokat, Kilis, Konya, Şanlıurfa, Batman, Eskişehir ve Denizli emniyet müdürleri değişecek, kararname kapsamında bazı emniyet müdürleri Doğu illerinden Batı'ya bazıları da Batı illerinden Doğu'ya kaydırılacak.
İşte o tweet:


Vedat Yavuz kimdir?

1961 İstanbul doğumlu Vedat Yavuz, 1977 yılında başladığı Polis Kolejinden 1980 yılında mezun olarak Polis Akademisindeki eğitimine başlamıştır. 1984 yılında Komiser Yardımcısı rütbesi ile Sinop’ta mesleğe başlamış, sırasıyla Malatya, Ankara, Bursa, Manisa, Balıkesir, İstanbul, Ankara illerinde görev yaptıktan sonra 2003 yılında İstihbarat Dairesi Başkanlığında Daire Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır. 2007 yılında Yüksek Değerlendirme Kurulu kararı ile 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Yavuz, Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ve 2008 yılından itibaren Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yapmıştır.07.01.2014 tarihinde ise İl Emniyet Müdürü olarak Samsun’a atanmış olan Yavuz, evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

Son Güncelleme: 23.09.2016 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.