banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Emniyet Müdürlüğünde flaş atama

Samsun Emniyet Müdürlüğünde Aydın Özdemir Asayiş Şube Müdürü, Ali Kovancı KOM Şube Müdürü oldu.

banner269

Samsun Emniyet Müdürlüğünde flaş atama

Samsun Emniyet Müdürlüğünde Aydın Özdemir Asayiş Şube Müdürü, Ali Kovancı KOM Şube Müdürü oldu.

17 Temmuz 2018 Salı 17:07
Samsun Emniyet Müdürlüğünde flaş atama

Samsun haber - Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, gerçekleşen yen, terfilerin ardından  ilçe emniyet müdürlüğü ve bazı şube müdürlükleri arasında görevlendirmeler yaptı.

İlkadım ilçesinde ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde daha önceden görev yapan Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürü Aydın Özdemir Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü oldu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdür Yardımcısı Ali Kovancı ise müdür olarak görevlendirildi. Ali Kovancı'nın aynı zamanda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevini de vekaleten yürüteceği öğrenildi.

Yeni atamalar şu şekilde açıklandı; 

"Çocuk Şube Müdürü Turgay Begen Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Spor Güvenliği Şube Müdürü Hanefi Kabaoğlu Çocuk Şube Müdürlüğüne, Çanakkale'den tayin olan Süleyman Gökay Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Ordu'dan tayin olan Hüseyin Kopuzoğlu İstihbarat Şube Müdürlüğüne, Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Murat Özuğur vekaletin Özel Harekat Şube Müdürlüğüne, Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Ahmet Akdoğan vekaletin Ondokuz Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli emniyet amiri Adil Aydemir vekaleten Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Polisevi Şube Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Makbule Telci vekaleten Polisevi Şube Müdürlüğüne ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğünde görevli komiser Volkan Saral vekaleten Eğitim Şube Müdürlüğüne atandı". 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve aynı zamanda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olan Tolga Bostancı, Özel Harekat Şube Müdürü Özkan Alkaş, Asayiş Şube Müdürü Beytullah Doğan, Siber Suçlar Şube Müdürü Muhammet Arıkan Yücedağ, Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürü Zekiye İyigünler ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Semra Koldere il emniyet müdür yardımcısı oldukları için yerlerine yeni atamalar yapıldı.
 

Son Güncelleme: 18.07.2018 08:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.