banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devir teslim

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni Başhekim Doç. Dr. Ahmet Şen oldu. Başhekimlik görevinin vekaleten sürdüren Uzm. Dr.Eda Türe görevi Ahmet Şen'e devretti. 

banner269

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devir teslim

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni Başhekim Doç. Dr. Ahmet Şen oldu. Başhekimlik görevinin vekaleten sürdüren Uzm. Dr.Eda Türe görevi Ahmet Şen'e devretti. 

01 Temmuz 2019 Pazartesi 16:25
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devir teslim

Başhekimlik makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine Samsun İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr.Mehmet Kılınç, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Erol Öztürk, hastane idarecileri ve hastane çalışanları katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Samsun İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, “Bugüne kadar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili olarak görev yapan Uzm. Dr.Eda Türe’ye çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum, canla başla güzel bir hizmet sunmak için elinden geleni yaptı. Eminim bundan sonra Doç.Dr. Ahmet Şen hocamız da Eda hanımdan aldığı hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.    

Sağlık İl Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’tan sonra söz alan Başhekim V. Uzm. Dr.Eda Türe de, böyle onurlu bir görevi yürütmekten dolayı gurur duyduğunu belirterek, bu süre zarfında desteğini ve katkısını esirgemeyen herkese teşekkür borçlu olduğunu söyledi. 
Törende kısa bir konuşma yapan yeni Başhekim Doç.Dr. Ahmet Şen de, şimdiye kadar yapılan çalışmalardan dolayı hem Başhekim Vekili Uzm. Dr.Eda Türe’ye ve tüm çalışanlara teşekkür ettiğini söyleyerek, bu dakika itibariyle hemen gerekli değerlendirmeleri yaparak, sunulan hizmeti daha iyi ve nitelikle hale getirmek için çalışmaya başlayacaklarını, ifade etti. 

Konuşmaların ardından Başhekim Doç.Dr. Ahmet Şen, verdiği hizmetlerden dolayı Başhekim V. Uzm.Dr.Eda Türe’ye çiçek takdim etti. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
camadan 2019-07-02 21:11:32

ahmet hocanın değerini bizimkiler bilemedi inşeAllah ordakiler bilir.saygılarımla

Avatar
SSZ 2019-07-01 19:05:57

Hastanede muayene kuyrukları var.eskiden telefonla randevu alıp gidiyorduk kalabalık yoktu şimdi sabah erken gelenlere randevu veriliyor. Her taraf kuyruk var. Bu düzen telefonla randevu olmalı

Misafir Avatar
SAMSUNLU 2019-07-01 23:36:30 @SSZ

DAHA BU İYİ GÜNLERİNİZ SİZ REİS E VERİN OYLARI DEVAMMMMM

Beğenmedim! (0)
Avatar
vatandaş 2019-07-02 08:36:47

atakumdaki ek pokliniği daha aktif hale getirrin kuyruklar azalsın.atakumda bir devlet hastanesi yok pokliniği aktüf hale getirmek bu kadar zor mu