banner388

Samsun, diyabetin farkında!

Samsun’da 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için yürüyüş düzenlendi.

Samsun, diyabetin farkında!

Samsun’da 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için yürüyüş düzenlendi.

14 Kasım 2019 Perşembe 23:58
Samsun, diyabetin farkında!

"Aileni Diyabetten Koru"

Diyabetle Yaşam Derneği tarafından 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşte, "Aileni Diyabetten Koru" sloganına dikkat çekildi. Çiftlik Caddesi Verem Savaş Dispanseri önünden başlayan yürüyüşe kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşları ve hekimler katılarak "14 Kasım Dünya Diyabet Günü"nde diyabet hastalığına dikkat çektiler. “Sağlıklı ve dengeli beslenin, hareket edin fazla kilolardan kurtulun, stresten uzak durun, sigara-alkol gibi zararlı alışkanlıkları bırakın, yeterli ve düzenli uyuyun, sağlık kontrollerinizi düzenli yaptırın” gibi dövizlerin taşındığı yürüyüşe çevredeki vatandaşlarda alkışlarıyla destek verdi.

Düzenli muayene şart

“Diyabet her aileyi ilgilendirir” sloganıyla Samsunluları diyabet hastalığına karşı uyaran yürüyüş, düzenli muayene ve diyabet risk testini yaptırarak bu hastalıkla mücadele edilebileceğine dikkat çekti. Diyabetle Yaşam Derneği yetkilileri de farkındalık yürüyüşüne katılarak destek veren herkese teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SamsunYürüyüşDiyabet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.