banner388

Samsun Diş Hastanesinden Türkiye'de bir ilk

Samsun Diş Hastanesi, Türkiye'de bir ilk olarak "Şehit Yakınları ve Engelli Polikliniği"ni hizmete açtı.

Samsun Diş Hastanesinden Türkiye'de bir ilk

Samsun Diş Hastanesi, Türkiye'de bir ilk olarak "Şehit Yakınları ve Engelli Polikliniği"ni hizmete açtı.

19 Mart 2018 Pazartesi 13:36
Samsun Diş Hastanesinden Türkiye'de bir ilk

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Türkiye'de bir ilk olarak şehit yakını, gaziler ve engellilere özel "Şehit Yakınları ve Engelli Polikliniği"ni hizmete açtı.


 
1 Şubat'ta hizmete giren polikliniğin resmi açılışı bugün gerçekleştirildi. Polikliniğin resmi açılışını yapan Samsun İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç, hastaların rahat bir şekilde hizmet alabilmeleri için böyle bir uygulama başlattıklarını dile getirdi.

Oruç: "Bir nebzede olsun hastalarımızın hayatını kolaylaştırmak istedik" 

Sağlık İl Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç poliklinik ile ilgili olarak, "Bu polikliniğimiz Türkiye'de şehit yakınlara, gaziler ve engelli vatandaşlarımıza hizmet veren ilk diş polikliniği oldu. Yeni başhekimimiz ve yönetimimiz çok güzel bir çalışma yaparak; şehit yakınları, gaziler ve engelliler için bir diş polikliniği oluşturdular. 1 Şubat itibariyle hasta muayenesine başlandı. Şimdiye kadar 170 engelli 11 şehit yakını hastamız muayene oldu. Hastalarımız burada sıra beklemeden rahatlıkla muayene oluyorlar. Bir nebzede olsun hastalarımızın hayatını kolaylaştırmak istedik. Hastalarımıza hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi. 

Ovalı: "Böyle bir poliklinik açmak hayalimdi" 

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Uzman Dt. Ali Çağhan Ovalı, yaptığı konuşmasında, "Şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlarımıza hizmet verecek böyle bir poliklinik açmak benim hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirmiş olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bunu bir ekip olarak yaptık. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nün akabinde bu polikliniği açmak ayrı bir güzellik oldu. Şehit yakınlarımıza, gazilerimize ve engelli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 20.03.2018 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-03-20 08:33:06

Engelliler için her hastane her branştan birer bölüm hizmet verir ancak hastane yönetim bilir ama diş hastanesi baş hekim beye teşekkürü bir borç bilirim