banner388

Samsun Deaflympics’e sahip çıkıyor

23.Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Samsun’da yapılıyor. Tüm Samsunlular bu büyük organizasyona sahip çıkıyor.

Samsun Deaflympics’e sahip çıkıyor

23.Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Samsun’da yapılıyor. Tüm Samsunlular bu büyük organizasyona sahip çıkıyor.

23 Temmuz 2017 Pazar 16:56
Samsun Deaflympics’e sahip çıkıyor

Samsun Haber - Defalympics tarihinin katılımı açısından rekorun kırıldığı 23.Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Samsun’da yapılıyor. Yerli yabancı seyircilerde de yoğun ilgi görüyor.

Yerli yabancı seyircide ilgi yoğun

97 ülke 3 binin üzerinde sporcu 21 branşta müsabakalar yapılırken bir çok medeniyetten insanları da bir araya getiriyor. Samsun’a sadece yurt dışından gelen yabancı turistler değil aynı zamanda Samsun’da yaşayan insanlarında Deaflympics ilgisini çekiyor.

Samsunlular organizasyona sahip çıkıyor

Dünyanın en büyük 3.spor organizasyonu olarak gösterilen Deaflympics’de seyircilerin ilgisi sevindirici boyutta. Kentin her noktasında farklı bir müsabaka oynanırken bu durum aynı zamanda Samsunluların da spora olan ilgisini yüksek tutuyor.

Müsabakaları izlemek için Atakum Olimpik Yüzme Havuzu’na gelen 34 yaşındaki opera sanatçısı Mine Kurtoğlu, "Samsun’a bu sene taşındık. Her zaman herkese söylüyorum; Samsun’da yaşamak büyük bir ayrıcalık. Büyük bir şehirde olsaydık böyle bir organizasyona kolay yetişemeyebilirdik. Şimdi evimizin karşısında dünyanın sayılı sporcularını izleme fırsatı bulduk. Çok mutluyuz. Çocuğum için de örnek olacağını düşündüm. Ona elimizden geldiğince bütün sporları gösterip ve tanıtıp ilerde onun için güzel adımlar atmayı planlıyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 24.07.2017 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.