banner388

Samsun'dan Türkmenlere yardım

Kayseri'de yaşayan Türkmen gençler için, Samsun'dan gıda paketleri gönderildi.

Samsun'dan Türkmenlere yardım

Kayseri'de yaşayan Türkmen gençler için, Samsun'dan gıda paketleri gönderildi.

26 Nisan 2020 Pazar 18:39
Samsun'dan Türkmenlere yardım


Samsun’un Terme ilçesindeki bir grup öğretmen; Kazakistan, Özbekistan, Tataristan, Türkmenistan, Kırgızistan ve Azerbaycan kökenli gençlere 1 ton pirinç yardımı yaptı.

SOYDAŞLAR YALNIZ BIRAKILMADI


Hayırseverlerin de desteğini alarak gıda yardımını 1 ton yaptıklarını aktaran öğretmen Savaş Bozkurt, “Kardeş ülkelerimizden Kayseri ilimize yerleşen Müslüman soydaşlarımıza bu zorlu süreçte yardımda bulunmak istedik. O gençlerimize turan evleri açılmıştır. Burada yiyecek, içecek ve yakacak sıkıntıları çekmemeleri için hayırseverler bu şekilde desteklemelerde bulunuyor. Biz de bölgemizin temel tarım mahsulü olan pirinci Kayseri’ye gönderdik” dedi.


Ramazan ayında yardımlaşmanın önemine değinen Bozkurt, öksüze, yetime, evsize yapılan yardıma çok değer verdiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.