banner388

Samsun'dan Türkiye 1'inciliği

Samsun Valiliği'nin himayesinde yapılan proje Türkiye birincisi oldu.

Samsun'dan Türkiye 1'inciliği

Samsun Valiliği'nin himayesinde yapılan proje Türkiye birincisi oldu.

07 Aralık 2017 Perşembe 13:25
Samsun'dan Türkiye 1'inciliği

Samsun haber - Samsun Valiliği himayesinde, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığıyla yürütülen “Geleceğe Kulaç Atıyoruz Projesi” büyük bir başarıya imza attı.

41 BİN ÖĞRENCİ HEDEFLENİYOR

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde Türkiye 1.'si olan proje ile ilgili açıklama yapan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, "Bu projemizi 3 yıldır yürütüyoruz. Bu zamana kadar toplam 25 bin 620 İlkokul 2. ve 3. Sınıf öğrencimiz yüzme öğrendi. Bu yılda hedefimiz 16 bin öğrenciye yüzme öğretmek. Yılsonunda toplam 41 bin 620 öğrencimizin yüzme öğrenmesini hedefliyoruz” dedi. 

ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE

Projenin Türkiye’de hatta dünyada da belli bir vizyona sahip olduğunu vurgulayan Esen, "Bu çalışma okul terklerinin azalması ve olumlu tutum ve davranışların geliştirilmesi açısından da çok önemli bir proje. Projenin bu başarıya ulaşmasında himayelerinden dolayı Samsun Valiliğimize, desteklerinden dolayı proje ortaklarımız Samsun Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.12.2017 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-12-07 14:03:05

3 tarafı denizlerle çevrili ülkemiz ve insanımız adına oldukça faydalı bir proje. Televizyonlarda izlediğimiz olimpiyatlarda yüzme yarışmalarında neden bizimde sporcularımız gençlerimiz olmasın?