banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'dan Mersin'e demiryolu projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'dan Mersin'e kadar uzanacak demiryolu projesi ile ilgili konuştu.

banner269

Samsun'dan Mersin'e demiryolu projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'dan Mersin'e kadar uzanacak demiryolu projesi ile ilgili konuştu.

28 Ocak 2018 Pazar 18:06
Samsun'dan Mersin'e demiryolu projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Amasya 6. Olağan İl Kongresi için Amasya'ya gitti. Erdoğan, Amasya Kapalı Spor Salonu’ndaki kongrede önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan konuşmada en dikkat çeken nokta ise Samsun'dan Amasya'ya yapılacak olan demiryolu projesi oldu.


SAMSUN'DAN MERSİN'E DEMİRYOLU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şimdiye kadar Amasya’ya 9 katrilyonluk yatırım yapıldığını belirterek, "Samsun, Amasya, Çorum, Ankara hızlı tren hattının proje ihalesi yapıldı, inşallah yakında inşasına başlanacak. Yerköy-Aksaray hattının açılmasıyla Samsun’dan başlayıp Mersin Limanı’na, Akdeniz’e kadar uzanacak demiryolu projesinin önemli duraklarından birisi de Amasya olacak. 224 bin kişiye hizmet veren Merzifon Havalimanı şehrimizin ve çevre illerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde modernize ettik. Sefer sayıları ve güzergahların artırılması ile ilgili beklentilerinizi biliyorum, bunun için ilgili birimlerimizle gereken çalışmalarımızı yapacağız, THY’ye gerekli talimatları verdim" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.01.2018 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elif 2018-01-29 14:35:17

Önce Bandirma vapuru Kuş cenneti sahil yolunu bitirin.Bıktık artık.
Birini bitirneden başka bir şeye başlanıyor.