banner388

Samsun'dan KHK'lara tepki

Samsun'da KESK basın açıklaması düzenleyerek KHK'lar ile meslekten ihraç edilenlere destek oldular. 

Samsun'dan KHK'lara tepki

Samsun'da KESK basın açıklaması düzenleyerek KHK'lar ile meslekten ihraç edilenlere destek oldular. 

16 Mayıs 2017 Salı 09:15
Samsun'dan KHK'lara tepki

Samsun haber - Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) adına Samsun'da basın açıklaması düzenleyen Büro Emekçileri Sendikası Samsun Şube Başkanı İsrafil Şahin, OHAL ve KHK'lara tepki gösterdi. Haber Gazetesi'nde Tayfur Kara'nın haberine göre Büro Emekçileri Sendikası Samsun Şube Başkanı İsrafil Şahin, "Yaşanılan sıkıntılar, OHAL ve KHK'ları bir yönetim biçimi haline getiren ve 'yaşamı ve yaşatmayı' değil kendi siyasal amaçlarını öncelleyen AKP'nın eseridirBu ülkede mesleklerinden ihraç edildikten sonra intihar eden emekçi sayısı 40'ı geçmiş durumdadır. İşten atılan 100 binin üzerinde ve hala açıkta olan 40 bin kamu emekçisi birer sayı değil insandır" dedi.

Büro Emekçileri Sendikası Samsun Şube Başkanı İsrafil Şahin, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın 68 gündür açlık grevi yaptıklarının söyleyerek "Sağlıklı bir biçimde hayatlarına devam edebilmeleri için derhal harekete geçmelidir" sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 16.05.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.