banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'dan Elazığ'a 3. tır yola çıktı

Samsun’dan, Elazığ ve Malatya’ya 3. yardım tırı da yola çıktı.

banner269

Samsun'dan Elazığ'a 3. tır yola çıktı

Samsun’dan, Elazığ ve Malatya’ya 3. yardım tırı da yola çıktı.

31 Ocak 2020 Cuma 18:52
Samsun'dan Elazığ'a 3. tır yola çıktı

Elazığ ve Malatya’da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin başlatmış olduğu kampanya sayesinde depremzedelere 2 adet yardım tırı gönderilmişti. 
3. yardım tırı da depremzedelein yaralarına merhem olmak için yola çıktı.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk, “Depremin ilk anından beri AFAD yetkilileri ile yaptığımız görüşmeleri neticesinden ihtiyaçlar doğrultusunda belediye olarak 2 tırımızı hemen gönderdik. Vatandaşlarımızdan gelen yardımları da dün gece gönderdik” dedi. İçinde battaniye, yatak, yorgan, kişisel bakım ürünleri, çocuk bezleri, tüplü ve elektrikli ısıtıcıların bulunduğu 3. yardım tırının yolda olduğunu belirten Soğuk; depremde vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dileğini iletti.

SAMSUN İTFAİYESİ ELAZIĞ'DA 

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 12 personel ve 2 kaza kırım aracı da deprem bölgesine ulaştı. 24 Ocak tarihinde Elazığ ve Malatya’da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye kurulan çadır kentlerde görev yapmak üzere yola çıkan Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler bölgeye ulaştı. 12 personel ve 2 kaza kırım aracıyla barınma amaçlı kurulan çadır kentlerde olası yangınlara karşı mücadele ve tedbir almak için bölgede görev yapacak olan ekipler çalışmalara başladı.

Çalışmalarla ilgili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şunları söyledi; “Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz için 3’üncü yardım tırımızı gönderdik. Belediyemiz İtfaiye Daire Başkanlığından 12 personel ve 2 kaza kırım aracımız da bölgeye ulaştı. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya ve yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Orada görev yapacak olan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum".

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.