banner388

Samsun'dan bir yıldız doğuyor

Samsunlu Emre Yaman, Özel Çocuklar Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu oldu.

Samsun'dan bir yıldız doğuyor

Samsunlu Emre Yaman, Özel Çocuklar Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu oldu.

13 Nisan 2018 Cuma 12:56
Samsun'dan bir yıldız doğuyor

Samsun'un Ladik ilçesi Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulu özel eğitim öğrencisi Emre Yaman, Özel Çocuklar Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.


 
Emre Yaman, Mart ayında Samsun'da düzenlenen özel çocuklar atletizm yarışlarında 100 metre ve 300 metrede iki kere il birinciliği elde etmişti. Yaman, Karaman'da düzenlenen Özel Çocuklar Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda, 80 yarışmacı arasından yine 100 metre ve 300 metre de iki dalda Türkiye şampiyonu olmayı başardı. 

"BİR YILDIZ DOĞUYOR"

 
Yaman'ın eğitimi ile yakından ilgilenen aynı zamanda antrenörlüğünü yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Alaattin Övüç konuşmasında, "Emre ile çok çalışıyoruz, bu süreçte çok zorluklarla karşılaştık fakat bu zorluklar onun gücüne güç kattı. Emre hiçbir zaman hedefinden sapmadı, hep hayallerinin peşinden koştu. Onun lügatında 'pes etmek' yok. Başarının efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerektiğini içselleştiren Emre, emeklerinin karşılığını alarak hepimizi gururlandırdı. Adeta bir yıldız doğdu. Bu genç yıldızımızı daha da parlatmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.