banner388

Samsun'dan Adnan Oktar'a tepki

Samsun'da bir grup Adnan Oktar'ın yayınlarını ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Samsun'dan Adnan Oktar'a tepki

Samsun'da bir grup Adnan Oktar'ın yayınlarını ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

05 Şubat 2018 Pazartesi 14:26
Samsun'dan Adnan Oktar'a tepki

Samsun haber - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, geçtiğimiz gün Adnan Oktar'ın adli dengesinin yerinde olmadığını söylemişti. Bu açıklamanın ardından Adnan Oktar ise Diyanet İşleri Başkanlığı’ma ve Ali Erbaş'a ağır ithamlarda bulundu.

Milyonlarca kişinin tepki gösterdiği Adnan Oktar'ın yayınları ve açıklamaları ile ilgili Diyanet-Sen Samsun Şube, İl Müftülüğü önünde toplanarak basın açıklaması düzenledi.

“İSLAMLA BAĞDAŞMAYAN GÖRÜNTÜLER”

Grup adına konuşan Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy, "Bu çetin günlerde malesef biz miller olarak İstiklal mücadelesi verirken bazı mahfiller mücadeleyi akamete uğratmak istercesine suni gündemler oluşturma pişendedir. Yaptığı programlarda İslam ahlakı ile bağdaşmayan görüntüler halkın karşısına çıkan Adnan Oktar ve sahibi olduğu A9 kanalına duyarlı Müslüman ailelerden tepkiler her geçen gün çığ gibi artmaktadır" dedi.

“DİYANETİ HEDEF ALIYOR”

Başkan Oy, "Müslümanların gözünün içine baka baka bu rezilliği sahneleyen Adnan Oktar'a tepki konulduğunda ise ahlaksız ifadelerle bu millerin güzide kurumu Diyanet'i hedef alarak aklınca cevap vermeye çalışmakta, Diyanet'in ve alimlerin halk nezdinde itibarını zedelemeye çalışmaktadır. Adnan Oktar Diyanet'in gelirlerine gelince aklına İslam gelmekte ama kendine saldırı olduğunu hissetdiğinde de özgür bir devlette herkesin yaşamına olduğu kadar kendi yaşamına ve kepazeliklerine saygı duyulması gerektiğini vurgulamaktadır" diye konuştu.

İSRAİL HAYRANLIĞI

Başkan Oy, "İsrail'e sevgi gösterisinde bulunan Odnan Oktar İsrail ve Hristiyan memleketlerdeki dini kurumların bütçelerine de aynı mantıkla bakıyorsa buna ancak gülünür. Her defasında siyonizmin önderlerine kardeş ilan eden, İsrail'e hayranlığını tehditkar bir üslupla dile getiren Adnan Oktar'a İsrail'e gösterdiği saygının en azından yarısını yediği ülkenin kırımlarına ve İslam dininin temsil edildiği nezih bir kurumu olan Diyanet'e göstermesini kendisinden bekliyoruz" şeklinde ifade etti.

Başkan Oy basın açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

"Bu bir kalkışmadır. İslam'a ve insanlığa karşı isyandır. Bunlar; dilleri zehirli, yürekleri zincirli, beyinleri uyuşturulmuş, mahmurlaştırılmış bir ruh hali ile Müslüman Anadolu halkından ve tarihinden intikam alma uğruna kurulan gizli ajandalı organize örgütleridir"

Fotoğraf: Furkan Koç
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2018-02-05 14:51:35

Adnan hocamın kediciklerini kıskanıyorsunuz deilmi

Avatar
İsmail 2018-02-06 02:15:08

Tepki ve eleştiri tabii ki anayasal hak. Ancak bu arkadaşlardan bir gün olsun çocuk tacizlerini kınamak ya da asıl işleri olan sendikal faaliyetlerde maaşlardaki az zamma razı olan büyüklerin eleştirirken de görmeyi diliyorum