banner388

Samsun'dan ABD'ye tepki

ABD'nin, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacaklarını açıklamalarına Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesinden tepki geldi.

Samsun'dan ABD'ye tepki

ABD'nin, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacaklarını açıklamalarına Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesinden tepki geldi.

06 Aralık 2017 Çarşamba 15:07
Samsun'dan ABD'ye tepki

Samsun Haber - ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacaklarını açıklamaları üzerine tüm Türkiye'den tepkiler yükselmeye başladı. Samsun'da da Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi, Site Camisi önünde toplanarak ABD ve İsrail'i protesto etti.



Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kamaran, grup adına yaptığı konuşmada, "Kudüs ile ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarruf ABD’yi de İsrail’i de hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakacaktır. ABD, Afganistan’dan Irak’a, Suriye’den Libya’ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildi. ABD’nin siyonist işgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi olan İsrail’i kanatları altına aldığını herkes görüyor. ABD’nin ipiyle kuyuya inilmez ve siyonist İsrail ancak güçten anlar. İslam coğrafyasında kim kendi halkına rağmen ABD ve İsrail ile iş tutmuşsa hüsrana uğramıştır. Biz bu coğrafyada Amerikan üssü görmek istemiyoruz. Bu coğrafyada Amerikan askeri görmek istemiyoruz. Yapmamız gereken bölge başkentleri ve bölgenin Müslüman halklarıyla kucaklaşmaktır. Kudüs’e sahip çıkmayana sahip çıkılmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 06.12.2017 15:10
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunAbdKudüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.